Miercuri,
21.02.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Muzică și distracție la „Zilele Tineretului”

Muzică și distracție la „Zilele Tineretului”

Vreme de două zile, 6-7 mai, în Sibiu și Rășinari, tinerii își dau întâlnire pentru a sărbători „Zilele Tineretului”, eveniment ce are loc anual și care urmărește implicarea acestora în diverse activități.

„Zilele Tineretului sunt organizate în fiecare an, pentru că există o lege a tinerilor, iar ideea este accea de a-i implica într-o activitate cultural-artistică în care să și presteze activități cultural-artistice, dar să fie și un spectacol. E o sărbătoare a celor tineri”, spune Ioana Bodea, consilier tineret.

Activităţile din programul stabilit au în vedere desfăşurarea unor acţiuni prin care să conştienţizeze comunitatea sibiană și rașinareană de forţa artistică şi valoarea tinerilor din municipiul și județul Sibiu. În acest sens au fost programate o serie de acţiuni ce se vor desfăşura în spaţiu public, susțin organizatorii.

Astfel, ziua de vineri, 6 mai, aduce la Sibiu, în Parcul SubArini, în zona Stadionului Municipal concertul Radu Nechifor & Magic Band, urmat de cel al formației Boat Of Us, iar la final va avea loc o reprezentație marca Artgotica. Programul va începe de la ora 19.00.

Sâmbată, distracția se mută în Rășinari în zona Căminului Cultural, iar de la ora 20.00 va avea loc concertul artistei Amna, apoi va urma reprezentația celor de la Artgotica, iar în final Compania de Teatru Become va susține un spectacol interactiv.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus