Duminică,
02.10.2022
Innorat
Acum
16°C

  AJOFM Sibiu organizează “Bursa locurilor de muncă pentru tineri”

  AJOFM Sibiu organizează “Bursa locurilor de muncă pentru tineri”

Tinerii din Sibiu care vor să lucreze pe perioada vacanței de vară vor avea posibilitatea să își găsească locul de muncă dorit în cadrul Bursei locurilor de muncă pentru tineri”. Evenimentul organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga”,  va avea loc pe 26 mai, începând cu ora 10, la sediul Facultăţii de Inginerie. 

Acţiunea va reuni angajatori din judeţul Sibiu, care îşi vor prezenta oferta de locuri de muncă vacante precum şi cerinţele posturilor care  urmează să fie ocupate.

“Obiectivele acestei acţiuni sunt de a realiza un contact direct  într-un cadru organizat, a angajatorilor cu un număr cât mai mare de tineri aflaţi în căutarea unui loc de muncă, de a întreține un dialog și de a crește gradul de ocupare a tinerilor pe piaţa forței de muncă”, anunță AJOFM Sibiu.

Viitorii absolvenți, studenți și elevi care doresc să se angajeze pe perioada vacanței vor avea acces gratuit, la fel și firmele care sunt în căutare de forță de muncă. Angajatorii interesaţi să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

MANAILA AURELIA

Acum 6 ani

Facultatea de Inginerie din Sibiu nu se numeste "Hermann Oberth", vă rog sa corectați în articolele viitoare.
Raspunde

qwerty

Acum 6 ani

Hermann Oberth Faculty of Engineering ulbsibiu.ro/en/facultati/inginerie/ inginerie.ulbsibiu.ro/wp-content/uploads/2016/05/inginerie.jpg
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus