Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Atracțiile complexului Arena Platoș Păltiniș coboară de "Ziua Copilului" în Piața Mare

Atracțiile complexului Arena Platoș Păltiniș coboară de

Cel mai nou parc de distracții din județul Sibiu își deschide porțile în data de 25 iunie în complexul Arena Platoș Păltiniș. După mai bine de doi ani de investiții și planificări, cele 15 de atracții sunt aproape pregătite să își primească primii temerari.

„Proiectul de vară este o continuare firească a investițiilor pe care le-am derulat în ultimii șase ani în complexul Arena Platoș. Stațiunea Păltiniș este extrem de atractivă pentru turiști și în timpul verii însă, trebuie să recunoaștem, opțiunile pentru petrecerea timpului sunt extrem de limitate. Din acest motiv am socotit extrem de oportun să investim timp și resurse pentru a construi un parc de distracții unic în județul Sibiu”, spune Ioana Chitea, managerul general al Arena Platoș Păltiniș.

Complexul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la copiii de grădiniță până la adulți dornici de un strop de adrenalină. Experiența acumulată de echipa Arena Platoș de-a lungul acestor ani s-a făcut simțită în organizarea atracțiilor pentru adulți, care vor avea numeroase activități la îndemână. Traseele de biciclete au fost create pe categorii de dificultate. În timp ce traseul albastru este accesibil inclusiv celor mici, traseul roșu se adresează doar cicliștilor avansați, capabili de coborâri cu un grad de dificultate ridicat. Traseele galben și portocaliu sunt mai accesibile însă sunt adresate mai degrabă adulților decât copiilor. Accesul pe toate pistele de biciclete se poate face și cu telescaunul. „Vedeta” complexului este săniuța de vară, o construcție impresionantă, rapidă și care va atrage mulți temerari amatori de viteză. Imense bile de zorbing, offroad pentru cei mici cu trotineta sau bicicleta, țarc cu animale, alee cu povești, complexul Arena Platoș Păltiniș a pregătit de toate pentru toate vârstele.

1 Iunie în Piața Mare

O bună parte dintre atracțiile complexului din Păltiniș coboară de Ziua Copilului în Piața Mare. Între orele 11 și 17, toți copiii sunt invitați la o zi de distracție în centrul Sibiului. Cei mici se vor putea distra într-un castel gonflabil inspirat din Cartea Junglei. Cei mai sportivi se vor putea întrece pe terenul de fotbal acoperit de o peliculă de apă iar cei mai curajoși pot sări de pe trambulină pe un BagJump imens. Pe tot parcursul zilei copiii se vor putea întrece pe traseul de biciclete ce va fi amenajat în Piața Mare. Timpii de concurs vor fi înregistrați individual, pe categorii de vârstă, câștigătorii urmând să fie stabiliți la finalul zilei. Fiecare atracție are anumite limite de vârstă iar pentru BagJump, copiii vor trebui să aibă acordul scris al unui tutore. Și surprizele nu se opresc aici.

Alături de atracțiile Arenei Platoș Păltiniș, Centrul Chinologic „dr. Aurel Greblea” va umple ziua micuților cu bucurie alături de cățeii antrenați de reprezentanții școlii de câini. Micuții se vor putea juca alături de căței în țarcurile special amenajate, vor putea asista la demonstrații de dresaj și vor putea participa chiar la un concurs de manevrat câinele în lesă pe un traseu cu obstacole.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus