Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Povestea lui Bonnie & Clyde spusă în pași de dans

Povestea lui Bonnie & Clyde spusă în pași de dans

Compania de Dans MICROBIS din cadrul Casei de Cultură a Studenților Sibiu va prezenta sâmbătă, 28 mai 2016 de la ora 19.00 pe scena Cercului Militar ultima producție de teatru-dans „Bonnie & Clyde”, în coregrafia lui Hugo Wolff.

„Povestea cuplului Bonnie și Clyde construită în pași de dans etalează sistemul relațiilor din anii '30 era inamicilor publici cu nelegiuiri ale unor răufăcători care au făcut istorie. Dragoste și jafuri, o poveste fascinantă, emoționantă, care a cucerit întreaga lume și sperăm și spectacorii care sunt invitați la ultima producție a Companiei de Teatru-Dans Microbis. Vă învităm să vă relaxați, să vă lăsați impresionați de povestea dansantă”, spune Liliana Popescu directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

„Bonnie & Clyde” este un spectacol construit în jurul dragostei, o dragoste juvenilă, pasională, plină de aventură și erotism. Coregraful Hugo Wolff reușește să reliefeze un univers violent, uneori degradant, dar care explodează într-o tandrețe aparte, imaginea sensibilă a substratului profund care se naște în urma durerii traumelor din copilărie. Povestea, discursul coregrafic, recuzita și punerea în scenă refuză vehement ideea albului imaculat și a negrului absolut, convingând publicul că inocența nu este ceea ce pare; ea se poate pierde într-o clipă de durere cruntă și se poate recâștiga tot într-o clipă, cu ajutorul sentimentului suprem: Dragostea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus