Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Dezastru pe Valea Oltului! După inundații și lucrări, duminică se închide complet

Dezastru pe Valea Oltului! După inundații și lucrări, duminică se închide complet

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunțat vineri dimineață că Valea Oltului va fi închisă complet traficului, timp de trei ore, în cursul zilei de duminică.

Anunțul vine după o săptămână extrem de dificilă, în care traficul pe Valea Oltului s-a desfășurat cu mare greutate, atât din cauza lucrărilor de modernizare cât și din cauza inundațiilor de pe râul Olt.

”CNADNR anunță participanţii la trafic că în noaptea de sambata spre duminica (29.05.2016), în intervalul orar 04:00 - 07:00 se va închide circulaţia rutieră pe viaductul, Cârligu Mic peste Malul Lacului la Cozia, situat pe DN 7 la km. 200+615.

Recomandam conducatorilor urmatoarea ruta ocolitoare:

Bucuresti - Ploiesti - Brasov - intersectie DN1 cu DN7 Vestem.

În afara programului menţionat, circulaţia rutieră pe viaductul Cârligu Mic se va desfăşura pe jumătate de cale, cu dirijarea alternantă a traficului pe un singur sens de deplasare. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”, se arată în comunicatul companiei.

Șoferii mai sunt rugați să solicite suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

În cursul zilei de ieri coloanele de mașini au depășit zece kilometri pe Valea Oltului, la trecerea prin ocolirea de la Râu Vadului, unde apele Oltului au intrat peste carosabil.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Gruia

Acum 7 ani

Nu era mai corect spus ca duminica se inchide si nu "maine"? Maine e sambata, plus ca articolul poate fi citit si luni.
Raspunde

co

Acum 7 ani

Nu e nici un dezastru, dezastru a fost pana acum fiindca Valea Oltului nu a fost in categoria de proiect strategic, de interes national! De-abia de-acum incolo putem vb de normalitate! Si da, trebuie inchisa daca situatia impune!
Raspunde

ra

Acum 7 ani

Strategic înseamnă doar propriul buzunar si nicidecum interesul tarii. As vrea gata Sibiu nadlag complet, iar restul intr-o suta de ani ca nu mai contează. Bucurestiul o sa rămân izolat într-o zona de subzistenta
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Ce înseamnă nadlag?
Raspunde

onix

Acum 7 ani

Bah conteaza d-tocule, conteaza, in sud nu avem doar bucurestiul c-nalie ce esti! Conteaza pt toata tara, dar asa sunteti voi sibienii, pui de vipere, va ganditi numai la voi! Ce bine ca vin oltenii in sibiu, d-ne ce bine! trebuie sa scapam de gena asta sibiana mandra si p-sta, puturoasa, cu multiple calitati! In sfarsit sibiul capata valoare prin Valea Oltului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus