Miercuri,
26.06.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Fostul ministru al Culturii, în vizită la CNM Astra. ”Este unul din cele mai importante muzee din România”

Fostul ministru al Culturii, în vizită la CNM Astra. ”Este unul din cele mai importante muzee din România”

 

Ionuț Vulpescu, ministru al Culturii în mandatul premierului Victor Ponta s-a aflat la sfârșitul săptămânii la Sibiu, unde alături de președintele organizației județene a PSD, Ioan Cindrea, a vizitat Muzeul În Aer Liber. ”Mă bucur că sunt din nou la Sibiu și de fiecare dată când sunt aici, îmi face o deosebită plăcere să vizitez Muzeul național ASTRA. Este unul din cele mai importante muzee din România și unul din cele mai mari muzee de profil din Europa. Bucuria mea e cu atât mai mare cu cât în aceste zile s-au încheiat lucrările la un proiect extrem de important pentru viitorul muzeului, pavilionul multicultural prin care tradițiile zonei sunt promovate. Mă bucur că în calitatea mea de ministru am susținut acest proiect”, a declarat Ionuț Vulpescu.

Cei doi au vizitat Pavilionul Muzeal Multicultural din Complexul Național Muzeal Astra Sibiu și au fost întâmpinați de directorul CNM Astra, Ciprian Ștefan, pe care l-au felicitat pentru inaugurarea noului pavilion. La rândul său, acesta le-a mulțumit pentru sprijinul acordat în obținerea finanțării și derularea proiectului început în 2014.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus