Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Cătălin Predoiu a demisionat din funcția de președinte al PNL

Cătălin Predoiu a demisionat din funcția de președinte al PNL

Cătălin Predoiu şi-a depus astăzi mandatul de preşedinte al PNL Bucureşti, ca urmare a rezultatului obținut în cursa pentru primăria Capitalei, potrivit Mediafax. În acest moment, la sediul din Modrogan 22, copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga asistă la numărătoarea paralelă, rezultatele urmând să fie integrate în analiza pe care PNL o va face.

Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, după afişarea exit-poll-urilor finale care l-au plasat pe locul trei, la diferenţă mare de candidaţii PSD şi USB. Liberalii au convocat şedinţa Biroului Politic Naţional pentru miercuri, ora 15.00, urmând să fie discutate măsurile care se impun cu privire la rezultatul obţinut în alegerile locale. Într-o primă reacţie după alegerile locale, copreşedintele PNL Vasile Baga a declarat că este dezamăgit de rezultatul de la Bucureşti, nu însă şi de cel obţinut de PNL în ţară.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

cisnadian

Acum 6 ani

PNL daca este partid serios si vrea sa fie votat si urmatoarele alegeri RETRAGE sprijinul politic consilierului local din Cisnadie Cosmin Aron Bobeanu pentru lipsa de respect fata de ceilalti candidati si implicit si fata de electorat!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus