Luni,
25.01.2021
Innorat
Acum
2°C

O elevă de la Colegiul Pedagogic și-a făcut colegii să spună: A fost cea mai frumoasă zi de școală!

O elevă de la Colegiul Pedagogic și-a făcut colegii să spună: A fost cea mai frumoasă zi de școală!

Elevii clasei a X-a D, de la Colegiul Pedagogic ”Andrei Șaguna” Sibiu, au obținut finanțare externă și au organizat un eveniment special pentru cei mai mici colegi ai lor din școală. Scopul a fost unul pur altruist: copiii de la clasa I să comunice mai mult și să se simtă mai în largul lor în școală.

Proiectul a aparținut elevei Damaris Azoicăi, care a câștigat finanțare programului YouthBank. Acesta este un program educațional coordonat pe plan local de Fundația Comunitară Sibiu, iar proiectul gândit pentru cei mai mici colegi a constat într-o vânătoare de comori în incinta școlii.

„Fiind tineri, ne dorim foarte mult să vedem aceea schimbare de care toți avem nevoie. Schimbarea în bine”, a fost sloganul elevilor clasei a X-a.
Beneficiarii proiectului au fost elevii clasei I B îndrumați de învățătoarea Marilena Oprișor. Voluntarii clasei a X-D, supravegheați de prof.  Mihaela Filip,  au asigurat buna organizare a jocurilor de care s-au bucurat cei mici.
”Obiectivele principale ale proiectului au constat în dezvoltarea abilitățiilor de socializare, comunicare si orientare în spațiul educativ a elevilor. Prin intermediul activităților, copii au avut parte de o experiență bogată, aceasta fiind importantă pentru dezvoltarea lor personală. La sfârșitul zilei, toți au spus că a fost cea mai frumoasa zi de școala din acest an!”, a declarat eleva Damaris Azoicăi.
Foto: Alexandru Munteanu 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

un pedagog de școală nouă

Acum 4 ani

Păi se putea să fie implicată altă învățătoare?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus