Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Pompierul care a murit în incendiul de la Jilava va fi avansat în grad

Pompierul care a murit în incendiul de la Jilava va fi avansat în grad

Pompierul care și-a pierdut astăzi viața în incendiul de la Jilava urmează să fie avansat în grad de ministrul Afacerilor Interne Petre Tobă, a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, informează Agerpres.

Potrivit acesteia, la ora 11.15 echipele de salvare au ajuns la pompier și au declarat decesul. "Se fac demersuri pentru avansarea post-mortem. Pompierul avea gradul de plutonier-major", a adăugat oficialul MAI. Prezent la Guvern, unde a susținut o declarație de presă pe tema alegerilor locale, ministrul Petre Tobă și-a exprimat regretul că instituția pe care o conduce se confruntă cu o altă tragedie. "Este încă o dată un exemplu cât de periculoasă este meseria pompierului, a polițistului, dar este un pericol pe care și l-a asumat fiecare dintre colegii mei", a spus Petre Tobă.

Pompierul care a murit în timp ce acționa pentru stingerea incendiului izbucnit luni la fabrica de încălțăminte din Jilava a fost scos de sub dărâmături, a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București. El a precizat că procurorii vor coordona în continuare cercetările.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus