Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Pompierul care a murit în incendiul de la Jilava va fi avansat în grad

Pompierul care a murit în incendiul de la Jilava va fi avansat în grad

Pompierul care și-a pierdut astăzi viața în incendiul de la Jilava urmează să fie avansat în grad de ministrul Afacerilor Interne Petre Tobă, a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, informează Agerpres.

Potrivit acesteia, la ora 11.15 echipele de salvare au ajuns la pompier și au declarat decesul. "Se fac demersuri pentru avansarea post-mortem. Pompierul avea gradul de plutonier-major", a adăugat oficialul MAI. Prezent la Guvern, unde a susținut o declarație de presă pe tema alegerilor locale, ministrul Petre Tobă și-a exprimat regretul că instituția pe care o conduce se confruntă cu o altă tragedie. "Este încă o dată un exemplu cât de periculoasă este meseria pompierului, a polițistului, dar este un pericol pe care și l-a asumat fiecare dintre colegii mei", a spus Petre Tobă.

Pompierul care a murit în timp ce acționa pentru stingerea incendiului izbucnit luni la fabrica de încălțăminte din Jilava a fost scos de sub dărâmături, a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București. El a precizat că procurorii vor coordona în continuare cercetările.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus