Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Primele negocieri FDGR – PNL. ”Vom avea președinte Daniela Cîmpean, vicepreședinți FDGR și PNL”

Primele negocieri FDGR – PNL. ”Vom avea președinte Daniela Cîmpean, vicepreședinți FDGR și PNL”

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat astăzi că în urma negocierilor desfășurate astăzi cu liderii FDGR s-a decis împărțirea funcțiilor la nivelul conducerii Consiliului Județean și a Primăriei Sibiu. ”Împreună cu partenerii noștri de la FDGR am decis constituirea unei majorități în administrarea județului și a municipiului Sibiu. Ca urmare, PNL va propune funcția de președinte al CJ Sibiu în persoana doamnei Daniela Cîmpean și o funcție de vicepreședinte. De asemenea vom susține Primăria Sibiu dintr-o poziție de viceprimar. Vom propune în aceste funcții oameni integri, profesioniști și implicați, care să urmărească pas cu pas interesele sibienilor”, a declarat Raluca Turcan.

Propunerile PNL vor fi date publicității joi, pentru că persoana ce va fi desemnată pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean va reveni foștilor membri ai PNL, iar aceștia trebuie să ia o decizie. ”Funcția de vicepreședinte al CJ va reveni unui coleg din fostul PNL. La Primărie, în urma unei evaluări a organizației municipale vom propune în urma unei consultări cu doamna primar Astrid Fodor persoana care va deține funcția de viceprimar”, a spus Turcan.

În opinia ei, cel mai bun candidat pentru funcția de vicepreședinte al CJ Sibiu va fi Marcel Luca. ”Dar decizia va reveni forurilor interne ale partidului. Vom anunța numele în urma ședinței Biroului Permanent Județean de joi”, a specificat Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

mihai

Acum 7 ani

Hai ba ca avem si no aveti si voi, toata lumea la ciolan asa cum era prevazut
Raspunde

joseph-patriotul

Acum 7 ani

Hai ca a iesit mareleBLAT la Sibiu,primar a iesit babaciunea fodor iar in rest isi impart posturile hotii si incompetentii de la pnl,psd si masonii de la FDGR ,sibieni..spala-ti-va draq pe cap cu totii, va meritati soarta de turma de oi oarbe!
Raspunde

@joseph-patriotul

Acum 7 ani

Desteptule care esti du-te si te tot du in sud la penalii tai romani verzi. .... si la pupatorii de moaste din est ! Romani verzi cu mana intinsa vorba comicului francez...
Raspunde

baba

Acum 7 ani

Ce am avut si ce am pierdut .Acum au intrat in hora si ai lui Basescu .
Raspunde

Vicent

Acum 7 ani

Sovaitorul cel Sovaiala unde este ca nu apare in poza? Aha... cara bagajele lu Turcana !
Raspunde

jonyjon

Acum 7 ani

Da' ce, pleaca undeva Turcana?
Raspunde

cisnadian

Acum 7 ani

PNL daca este partid serios si vrea sa fie votat si urmatoarele alegeri RETRAGE sprijinul politic consilierului local din Cisnadie Cosmin Aron Bobeanu pentru lipsa de respect fata de ceilalti candidati si implicit si fata de electorat!!
Raspunde

MR.KLEIN

Acum 7 ani

Da ai dreptate cisnadianule,la ce expresii triviale,ca la usa cortului a aruncat pe FB la adresa celor de la ecologisti ar trebui zburat rapid de Turcan,Huja @company...rusine sa-i fie ,vai mama lui de grobian jalnic.
Raspunde

Papa

Acum 7 ani

Clasa politica trebuie reformata. Asta presupune ca Neagu, Sovaiala, Cazan, Turcan, sa plece sau macar sa nu-i mai vedem nici macar in fotografie. Din cate se vede astia nu vor intelege niciodata.
Raspunde

Nicu

Acum 7 ani

Am prevazut aceasta alianta de la debarcarea lui Cindrea,atunci am si scris un comentariu.
Raspunde

baba

Acum 7 ani

Va fi vai de steaua noastra .
Raspunde

Romanul democrat

Acum 7 ani

Fodor trebuia scoasa la pensie intr-o societate normala si intr-o tara cat de cat normala.Nu bag mana in foc dar mai mult ca sigur a fost o comunista in vechiul regim,astfel nu ajungea ea directoare la Libertatea.Cat despre liceul industrial facut si facultatea absolvita la Sibiu,ma abtin;toti elevii buni se duceau atunci la Goga sau Lazar si la Cluj sau Bucuresti pt. facultate ,caci la Sibiu se intra numai pe pile.Cu Consistoriul fascist au retrocedat cum au vrut;chiar nu se sesizeaza DNA ,DIICOT,Curtea de Conturi,etc. Trist,f. trist...,dar sigur adevarul va iesi la iveala pana la urma! Treziti-va sibieni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus