Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Pompierii încă acționează pentru stingerea incendiului de la Jilava

Pompierii încă acționează pentru stingerea incendiului de la Jilava

Patru autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă încă acţionează la depozitul de încălţăminte de la Jilava, unde luni dimineaţa a izbucnit un incendiu, în urma intervenţiei un pompier pierzându-şi viaţa, anunță Mediafax.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că focul arde mocnit în interiorul halei, patru autospeciale de stingere acţionând în continuare. Incendiul a fost anunţat luni dimineaţa, în jurul orei 07.30, la o fabrică de încălţăminte din localitatea Jilava, pe o suprafaţa de aproximativ 2000 m2, la faţa locului fiind alocate de urgenţă 12 autospeciale de stingere, patru autospeciale pentru intervenţie la înălţime, o ambulanţă SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD, patru autospeciale pentru descarcerare şi o autospecială CBRN. Aflat într-unul dintre echipajele care acţionau pentru lichidare, un pompier a murit după ce a fost surprins de un perete care s-a prăbuşit. Miercuri, trupul neînsufleţit al pompierului a fost depus la Garda de pompieri Măgurele, locul unde colegii îşi vor putea lua rămas bun de la el. După încheierea slujbei religioase şi a ceremonialului militar, trupul va fi depus la capela Cimitirului militar Ghencea III, unde va fi înmormântat vineri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 735

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus