Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Clubul Gaz Metan, executat de Fisc. Sunt scoase la licitaţie: terenul, porţile, aparatele şi televizoarele

Clubul Gaz Metan, executat de Fisc. Sunt scoase la licitaţie: terenul, porţile, aparatele şi televizoarele

Clubul Gaz Metan Mediaș este executat în forță de Fisc, care îi va scoate la vânzare cam toate bunurile de care dispune, pornind de la întregul teren cu complex sportiv și terenul de antrenament până la porțile de fotbal, tabela electronică de schimbare a jucătorilor, aparatele de gimnastică, televizoarele și combina muzicală din cantonament, potrivit www.profit.ro. Clubul are conturile blocate de la începutul acestui an, pentru o serie de datorii calculate de ANAF.

În urmă cu 3 ani, conducerea clubului Gaz Metan spunea, fără multe detalii, că are un proces cu Fiscul, deoarece nu i se pare normal să preia "niste datorii retroactiv". Cifra avansată la acel moment ca fiind solicitată la plată de către inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) era de 12 milioane de lei.

Contactați acum de Profit.ro, reprezentanții clubului nu au dorit să comenteze faptul că sunt executați de ANAF prin sechestrarea și scoaterea la vânzare a activelor.

Licitația a fost deja programată pentru începutul lunii iulie și oferă la vânzare terenul intravilan cu complexul sportiv de 18.121 metri pătrați (la un preț de pornire de 1,44 milioane de lei) și terenul intravilan amenajat cu gazon artificial de 5.165 metri pătrați (315.000 lei), dar și alte active ale clubului: mașina de tuns iarba (7.000 lei), tabela electronică de schimbare de jucători (1.900 lei), presa pentru picioare culcat (1.600 lei), presa pentru picioare (1.350 lei), aparatul de biceps femural (1.200 lei), aparatul pentru aductor (1.200 lei), presa multifuncțională cu bancă (900 lei), panoul de baschet (19.200 lei), porțile de fotbal (1.200 lei), combina Sony (210 lei), televizorul Sony (300 lei), aparatul pentru exerciții (5.000 lei), calculatorul + LCD (400 lei).

sursa

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus