Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Nu rata ultimele evenimente din această stagiune la Teatrul „Gong”!

Nu rata ultimele evenimente din această stagiune la Teatrul „Gong”!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă în acest final de stagiune spectacolele „Scamatorii / Zauber, Zauber, Zauberei” în regia lui Lilly Krauss Kalmar și „Puiul de lebădă” în regia Monicăi Baldea. Cei mici se vor putea bucura, de asemenea, de încă cinci ateliere de creație până la închiderea acestui sezon.

Spectacolul „Scamatorii” va fi prezentat joi, 30 iunie, de la ora 18:30, în limba germană și este o adaptare după „Ocolul infinitului mic pornind de la nimic“ de Marin Sorescu. În acest spectacol cei mici vor descoperi bucuria teatrului de animație printr-o serie de momente muzicale și comice ce au loc atât pe scenă, cât și în sală, printre spectatori. Pornind din universul domestic al unei curți de țară actorii pleacă într-o călătorie în lumea largă despre cum putem face ca nimic să nu pară imposibil. Din distribuție fac parte actorii Claudia Stülher, Gabriela Mitrea, Monica Baldea, Jenő Major, Adrian Prohaska, Nicolae Suciu și Daniel Neagu. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

„Puiul de lebădă” este o adaptare după textul lui Hans Christian Andersen, care are drept erou un boboc de lebădă, clocit de o raţă. Câte umilințe a putut să îndure micuțul, din partea tuturor, doar pentru simplul fapt că nu era asemenea celorlalte! Toți îl dispreţuiau și se purtau urât, spunându-i în faţă cuvinte grele și rănind-o chiar și pe mama raţă, care îl iubea la fel de mult ca pe ceilalţi puişori ai săi. Ba chiar fuse sfătuită să îl alunge, căci făcea de râs neamul mândru al rațelor. Spectacolul prezentat în limba română, cu păpuși și obiecte animate, este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani și va fi prezentat sâmbătă, 2 iulie, de la ora 18:00 și duminică, 3 iulie, de la ora 11:00.

Atelierele continuă

Alina Moldovan revine la Teatrul „Gong” cu un nou atelier în limba germană dedicat celor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani. „Aktion!/Acțiune!” își propune să dezvolte gândirea critică și capacitatea copiilor de a parcurge firul logic al unei povești, să interacționeze cu personaje și povești. Atelierul va avea loc joi, 30 iunie, de la ora 17:00, în Sala Studio a Teatrului „Gong”.

Seria atelierelor pentru copii va continua cu „Atelierul de creat povești” coordonat de Diana Ribana, în fiecare sâmbătă, de la orele 10:00 și 12:00, până pe data de 9 iulie, inclusiv. Accesul publicului la spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, precum și online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Prețul unui bilet la atelier este de 14 lei, tarif unic și include toate materialele necesare. Biletele pentru ateliere pot fi achiziționate exclusiv de la sediul teatrului.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus