Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

OBOR FEST 2016  - cel mai mare parc de distracții din Transilvania

OBOR FEST 2016  - cel mai mare parc de distracții din Transilvania

Cea de-a treia ediție a Obor Fest va avea loc în perioada 7-10 iulie, iar vreme de patru zile, distracția se va ține lanț la Sibiu. Obor Fest este cel mai mare parc de distracții din Transilvania, reușind să aducă în același loc aproximativ 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele în cele patru zile ale evenimentului.

Într-o locație nouă la ieșirea din oraș, ediția din acest an promite patru zile zile de distracție, adrenalină și voie bună pentru toate categoriile de vârstă. Dacă anul trecut la Obor fest a fost adus pentru prima data în Sibiu un Cinema 7D, anul acesta noutatea constă în posibilitatea de a avea parte de un joc de Paintball la cort.

Distracție și muzică pentru întreaga familie În cele patru zile vor fi prezenți atât artisti de muzică ușoară precum Dorian Popa, Lidia Buble, Alina Eremia și Ruby, cât și artiști de muzică populară precum Ina Todoran, Camelia și Traian Stoiță, Mariana Deac si Ionut Fulea. În ceea ce îi privește pe copii, aceștia vor avea parte pe întreaga perioadă Obor Fest de jocuri, ateliere de pictură și creație, dulciuri, concursuri, concerte de muzică modern. Pentru că adolescenții fac parte din publicul țintă al Obor Fest, majoritatea artiștilor de muzica ușoară sunt stabiliți în funcție de solicitările acestora de pe Facebook. Nici părinții și bunicii nu sunt uitați, iar pentru ei petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu mici și diverse cărnuri aromate.

După succesul primelor două ediții, atunci când Obor Fest a reușit să atragă peste 30.000 de vizitatori în 2014 și 60.000 de vizitatori în 2015, la ediția din anul acesta, organizatorii se așteaptă la 50.000 de vizitatori. Obor Fest este un eveniment accesibil tuturor, organizatorii asigurându-se de faptul ca toți comercianții sau deținătorii de utilaje de parc de distracții prezenți practică cele mai mici prețuri pentru toate categoriile sociale de vizitatori. Evenimentul este cofinanțat de primaria Municipiului Sibiu prin Consiliul Local Sibiu.

https://www.youtube.com/watch?v=2rVo1gnOEMc

https://www.youtube.com/watch?v=DZEBUaMrPSQ

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus