Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

Gala de Operă „Omagiu Virginia Zeani”se transmite în direct pe internet

Gala de Operă „Omagiu Virginia Zeani”se transmite în direct pe internet

Proiectul „Concerte Estivale. Zilele Muzicale "Româno-Americane”se încheie sâmbătă 2 iulie 2016 cu tradiționalul concert în aer liber susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu în Piața Mare.

Tradiționalul concert open air cu care se încheie ediția din acest an a festivalului de muzică româno-americană se constituie într-un omagiu adus uneia dintre cele mai mari cântărețe de operă din secolul XX, soprana Virginia Zeani, supranumită „prima donna assoluta”.

Alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu pe scena din Piața Mare va mai urca Corul Filarmonicii de Stat „Transilvania” Cluj-Napoca, dirijorul Tiberiu Soare, soliștii Silvia Micu, George Ionuț Vârban, Florina & Florin Mariș Hinsu și Irina Ioana Baianț. Programul serii cuprinde arii și coruri din opere de Mozart, Donizetti, Gounod, Verdi, Puccini, Bizet, Dvorak. Evenimentul va fi transmis în direct și poate fi urmărit gratuit pe pagina www.filarmonicasibiu.ro Evenimentul este programat la ora 20,30 iar intrarea este liberă.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus