Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Ministrul Transporturilor: Călătoria cu trenul e un lux. E normal să coste mai mult

Ministrul Transporturilor: Călătoria cu trenul e un lux. E normal să coste mai mult

Declarațiile au fost făcute astăzi, la Realitatea TV, dupa ce în acest weekend s-au înregistrat noi blocaje în trafic pe drumurile către munte și către litoral.

"Infrastructura rutieră în Romania este insuficient dezvoltată și trebuie extinsă cât mai repede. În momentul în care se produce un accident, nu se mișcă nicio mașină. Exista niște proceduri. Nu numai că nu avem infrastructură, dar anumiți conducători auto au o problemă de educație. Banda de urgență trebuie să rămână liberă pentru a permite echipajelor de urgență să intervină", a comentat Dan Costescu, la Realitatea TV.
Întrebat despre varianta călătoriilor cu trenul, ministrul a subliniat, în context, că "trenul este un lux", iar oamenii plătesc mai mult ca să îl aibă.
"Recomandăm românilor să aleagă mijlocul de transport care li se potrivește cel mai bine. Este normal să fie mai mare biletul de tren, în toate țările civilizate este la fel. Trenul este un lux și oamenii plătesc mai mult ca să îl aibă", a spus acesta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Adriana

Acum 6 ani

Cata aroganta ! Putem compara trenurile romanesti cu cele din afara tarii ? Lux, in scaunele murdare si imbacsite , cu geamuri care nu se inchid si fara aer conditionat ?
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Singurul lux pe care si-l permite acest popor este menținerea in funcție a acestui ministru impertinent ce se încăpățânează sa ne dovedească si incompetenta crasa.
Raspunde

KJF

Acum 6 ani

Ai dreptate. Insa nu se tine in functie doar acest imbecil, ci toata clasa politica romaneasca cu unul in frunte care face lucru bun, pas cu pas.
Raspunde

cetateanu europeanu

Acum 6 ani

Doamne, da nu-mi vine sa cred ! Ne-am tampit si nu observam ?
Raspunde

Cucurigu

Acum 6 ani

Cică trenul este un lux. Și cică se crede într-o țară civilizată. :))) Ăsta e picat din lună. Ce lux domnule? Ai circulat cu trenul? Ia să circule papagalul ăsta cu trenurile inter regio și să revină cu picioarele pe pământ. Pe lângă faptul că se deplasează uneori mai încet decât o bicicletă. Sunt incredibil de murdare, infecte de-a dreptul. Colcăie de bețivi pișați pe ei (scuzați cuvintele dar asta e realitatea), fel de fel de oameni violenți, oameni care ascultă manele din dispozitive proprii și nu au bunul simț să asculte în căști, toaletele care sunt focare de infecție iar în zilele calde miros a pipi și caca într-un vagon întreg de ți se impregnează și în haine. Locurile murdare, care miros urât, lipsa ventilației, ferestrele veșnic mânjite, scaune rupte (în cele vechi), trenuri extrem de vechi, foarte gălăgioase....cine a mai circulat cu trenul să mai zică. Da, într-adevăr, trenul ce circulă spre budapesta e lux față de ce avem noi (adică are și tv-uri, e curat și aerisit, nu îți e scârbă de nimic în el, nivelul de zgomot e foarte redus - ăla da tren... ) A uitat nenea că majoritatea din țara asta nu trăiesc pe picior mare și nu își permit să circule cu 40 de lei pt 100 km că așa mergi cu mașina și tot pe acolo ieși cu benzina (unele mașini). Omul ne plesnește la propriu, ne aruncă gunoi în față și apoi ne mai plesnește încă odată pe motiv că am făcut mizerie. Cum să fii atât de nenorocit... Banul ne-a dezumanizat grav... iluzia bogăției. Doamne ajută!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus