Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

TSTV, atleta Daniela Cârlan, ambasadorul Sibiu Challenge: ”Mi-ar fi plăcut să spun că sunt din Sibiu”

TSTV, atleta Daniela Cârlan, ambasadorul Sibiu Challenge: ”Mi-ar fi plăcut să spun că sunt din Sibiu”

Night Cross Challenge va aduna vineri în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului peste 200 de concurenți la un eveniment sportiv organizat de CAB Sport și implementat cu sprijinul Tură în Natură. Daniela Cârlan, ambasadorul Night Cross Challenge și Sibiu Challange a declarat la Turnul Sfatului TV că și-ar fi dorit în carieră să fi fost mai tare susținută de către Sibiu. ”Alerg pentru CSM Zalău, merg și la Olimpiadă și sunt sibiancă. Mă doare. Mă doare pentru că peste tot unde mă duc mi-ar fi plăcut să spun că sunt din Sibiu. Le mulțumesc celor din Zalău pentru că mă suportă și mă susțin de cinci ani de zile. Și chiar dacă într-un sezon am mers mai bine, în altul am mers mai prost, am mai avut și incidentul cu câinele care m-a mușcat și șase uni de zile m-au plătit ei au fost alături. Este un oraș atât de mic și mă susține și pe mine și pe Paula Tudoran, care și ea aleargă la maraton. Deci dintr-un oraș ca Zalăul are două sportive la maraton”, a declarat sportiva care în 14 august va concura la Olimpiada de la Rio.

Daniela Cârlan spune că nu va concura vineri la Night Cross Challenge, însă va fi alături de participanții la competiție. Evenimentul a strâns anul trecut 200 de concurenți. De ce în Muzeul în Aer Liber, explică Adrian Bibu, reprezentantul CAB Sport. ”Night Cross Challenge ni s-a părut foarte frumos să-l facem în Muzeul Satului, să atragem lumea în această atracție deosebită, ne-am gândit poate că vor veni și din afara Sibiului turiști care să rămână și după week-end în oraș. Anul trecut au venit foarte mulți participanți, asta însemnând 200, eu zic că e un număr impresionant pentru prima ediție. Acest eveniment îl facem cu Tură în Natură, îmi place să lucrez cu cei de acolo, în special cu Mihai Proca și Răzvan Morariu. Noi am estimat un maxim de 500 de persoane. Anul trecut avem deocamdată 150 de persoane, dar ca și anul trecut am văzut că se înscriu mulți pe ultima sută de metri și foarte mulți au venit anul trecut la fața locului, de nu am mai avut nici numere să dăm”, a declarat Adrian Bibu.

 Ediția din acest an va fi sub egida ecologiei, proiectul susținut de organizatorii Night Cross Challenge fiind ” Protejați Pădurile României”.

Vineri, la ora 20 sunt așteptați în muzeu participanții, iar la ora 22 se va da startul competiției.

Întreaga emisiune o puteți vedea aici:

https://youtu.be/xX62wfiUzb0

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Georgio

Acum 5 ani

Multumim tovarasului fost primar ca a sustinut si sustine in continuare sportul sibian.Fara el orasul nu ar avea atatia sportivi.
Raspunde

Marian

Acum 5 ani

Mare adevăr...sibienii din pacate nu sunt uniți. Fiecare pentru el si atat.
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Uniți cu cine ?
Raspunde

Huzu

Acum 5 ani

Doar Sportul de Masa este sustinut de catre autoritatile locale, sportul individual , nu. Dar oricum ar fi, la Sibiu, daca alegi un sas obtuz sau o bunicuta, nu va fi niciodata "sport"...
Raspunde

Vicent

Acum 5 ani

Zalaul are somaj dublu fata de Sibiu. E logic deoarece banii de infrastructura sunt aruncati in vant pe atletism, handbal si alte prostii de genul.
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Lasa-i mai pe prostani, orgoliul ca ''mi-a castigat echipa'' le tine de foame ;) Oare cand o sa inteleaga ca doar sportul-mafie, ca fotbalul e bagat in seama, restul nu. Pana la urma e o chestie individuala, nu de mase. Adica nu-mi bagi mie pe gat ce-ti place tie ! Cat despre fufulita intervievata, nu te musca fah javra daca nu te maraiai tu cu mecla aia de mascul hidos la saracul caini. Atunci zii ca esti din Puie Monta City ! Hai mars olteanca urata !
Raspunde

Sibian

Acum 5 ani

Vincent esti ..... un prost.
Raspunde

@Sibian .. de la Vicent

Acum 5 ani

Asemeni tie, neamului tau si urmasilor urmasilor tai, daca nu faci un bine omenirii si te sterilizezi singur intr-o teapa.
Raspunde

Razvan

Acum 5 ani

Din 6 opinii, nici una nu e pe subiect. Nu e de mirare ca nu putem face nimic la comun, suntem intr-o miscare aleatorie si ne tot ciocnim unii de altii in contre si mishto-uri, pana cand se dilueaza orice sens. Ca e sport, infrastructura, ecologie, biciclisti, mall, politica, suntem atat de divizati si de uraciosi, ca pur si simplu nu se poate polariza masa critica, care sa poate aduce o schimbare in bine. Sibienii sunt depasiti de vremuri total. Traim din amintirea unui 2007 promitator si ne lamentam in realitati cotidiene. Nici un "cetatean" nu e in stare, sa asculte macar o parere, fara sa aiba el una mai buna. Sportul si sportul de performanta sunt indicatori ai unei societati propsere, drept pentru care faptul ca nu avem asa ceva, inseamna ca avem mari carente. Ce merge bine, merge din inertie. Sportul de masa este rezultatul societatii civile, nu al administratiei.
Raspunde

costy

Acum 5 ani

Lasa, ca sunt altii sibieni, si degeaba! Fumuri in cap, glume proaste, barfe, aere si cam atat! Tradarea sibiana e la inaltime!
Raspunde

costy

Acum 5 ani

"si cu asta inchei" vorba unui mare ... clasic sibian in viata!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus