Miercuri,
24.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Două licee cu promovabilitate zero la Bac, în Sibiu. Împreună au avut trei candidați

Două licee cu promovabilitate zero la Bac, în Sibiu. Împreună au avut trei candidați

Două licee din judeţul Sibiu nu au niciun candidat care să fi promovat examenul de bacalaureat, transmite MEDIAFAX.

Potrivit ISJ Sibiu, este vorba despre Colegiul Tehnologic Iacobeni, unde un singur candidat s-a înscris la bacalaureat, şi de Liceul Tehnologic "Transcom” Sibiu, unde au participat la examen doi absolvenţi.

Un liceu cu promovabilitate scăzută după examenul de bacalaureat este Liceul Tehnologic Mîrşa, unde unul din cei 12 absolvenţi a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat, media fiind de 9,09%.

În total, din cele 35 de licee care au avut absolvenţi înscrişi la bacalaureat, 13 au avut promovabilitate sub 50 la sută, iar 8 licee au avut promovabilitate peste 90 la sută. Din cele 35 de licee care au avut absolvenţi înscrişi la bacalaureat, 13 au avut promovabilitate sub 50 la sută, iar 8 licee au avut promovabilitate peste 90 la sută.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 8 ani

N-o! Sini avia driptati bai falosiluor ?
Raspunde

gigi contra

Acum 8 ani

Abia am auzit de Iacobeni, darămite de Colegiul Tehnologic- pompos nume pt. o școală profesională unde te duci bou și vii vacă... Ce pretenții să ai în iacobeni? Cine frecventează colegiul de aici/
Raspunde

stana

Acum 8 ani

na si, daca luau toti bac-ul, la ce foloseau?... tot someri pe spinarea parintilor ramaneau, sau mergeau in tari straine sa munceasca ca sclavi la nemti ...
Raspunde

baba

Acum 8 ani

Daca luau bacul se ingajau daca vroiau sa lucreze . Ei pleaca dincolo si ca asa vor nu toata lumea se duce numai sa munceasca . Cat despre ei traiesc pe spinarea parintiolor ,ei o fac si daca au salarii foarte bune .Si ei profita incontinuare de bunatatea parintilor . Tinerii in ziua de azi nu se gandesc ,si parintii lor trebuie sa puna bani deoparte pentru zile negre .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus