Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
5°C

Foto/Video.Premieră la FFW: manechinele în ,,gura” leilor

Foto/Video.Premieră la FFW: manechinele în ,,gura” leilor

Prima zi la Sibiu a celei mai importante săptămâni de modă din Europa de Est, Feeric Fashion Week, a notat o premieră. Pentru prima dată în România a avut loc o prezentare de modă în cuşca leilor. Grădina Zoologică din Sibiu a găzduit, astăzi, de la ora 16, prezentarea noii colecţii a designerului român Bianca Popp.

Bianca Popp, unul dintre designerii prezenţi an de an la Feeric Fashion Week a acceptat provocarea organizatorilor de a-şi prezenta noua colecţie într-o locaţie spectaculoasă. Modele au defilat, pentru prima dată,  pe un podium amenajat în cuşca leilor.

13735707_1239096446123261_9075543029213103073_o

Rochii de mireasă în cuşca leilor

,,În fiecare an Mitichi îmi propune mie cea mai nebunească locaţie. M-am tot gândit, m-am tot gândit şi nu ştiam ce să fac şi am avut noroc că sora mea se mărită peste o lună şi fiind nevoită să îi fac rochia şi să mă gândesc cum să o realizez, toată colecţia a fost despre nunta ei”, spune Bianca Popp.

13730946_1239096476123258_9179843787350299238_o

An de an, prezentările din cadrul festivalului vin cu ceva nou, spectaculos. După ce anul trecut modele au defilat din avion pe pista Aeroportului Sibiu, anul acesta s-au mutat în cuşca leilor.

,,Pe durata unui an exact cu asta ne ocupăm, încercăm să gasim cele mai trăsnite locaţii, cele mai speciale şi am gândit de mult o prezentare la Zoo, dar nu ne-a venit şi ideea despre cum să o facem. Lucrând în colaborare cu o echipă internaţională, în momentul de faţă,  am făcut un brainstorming, ne-am consultat şi am găsit şi soluţia prin care să facem asta. O să încercăm să surprindem iaraşi audienţa în cadrul Feeric. Nu cred că s-a mai întâmplat undeva în lume aşa ceva. Sunt lucruri pe care noi nu am fi auzit să se fi întâmplat undeva şi ne-am bucura să punctăm o premieră”, spune Mitichi, preşedintele FFW.

https://youtu.be/voKcyAoTE7s

Prezentări în fabrică şi la palat

Leii au fost închişi, dar au avut rolul lor în prezentare. Muzica a fost dată mai încet decât la un show obişnuit pentru ca animalele să nu fie stresate. Prima seară de festival s-a încheiat cu o prezentare de costume de baie a brandului parizian Lise Charmel, prezentare ce a avut  loc la Versailles by Buonavista.

Mâine, străduțele cochete ale Sibiului revin în prim planul modei internaționale. Brandul Ruma Zapatos aduce la Sibiu o nouă colecție de pantofi și poșete, ce vor fi prezentate publicului de la ora 13, în tunelul ce leagă strada Mitropoliei de strada Xenopol. La ora 14, Gina Cas prezintă colecția Ludic pe linia de producție paste făinoase a companiei Boromir.

Ultima prezentare individuală a zilei de miercuri va aduce invitații festivalului la Palatul Brukenthal din Avrig unde pe lângă prezentarea Laviniei Ilieș, ce va avea loc la ora 19, vor participa și la un nou eveniment marca Jidvei, „Tehnica degustării vinurilor”. Seara se încheie în Feeric Venue, la Redal Expo, unde de la ora 22 vor defila colecții semnate Vasilije Kovacek, Bianca Popp, Pimpi Smith și Agatha Ruiz de la Prada. La finalul prezentărilor de modă, cei șapte ambasadori Feeric de anul acesta își vor primi distincțiile după care va avea loc și prima petrecere realizată în colaborare cu Jidvei, „Mysterium after-party”.

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Oare nu ar fi fost mai ''incitant'' sa stea tantile in cusca si leii afara ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus