Joi,
13.06.2024
Ploi Moderate
Acum
22°C

Zoo Sibiu: lacul cel mic va fi înconjurat de o nouă alee

Zoo Sibiu: lacul cel mic va fi înconjurat de o nouă alee

În jurul lacului mic al Grădinii Zoologice Sibiu (lacul dinspre Valea Aurie) va fi amenajată o alee înspre care va fi extinsă și rețeaua de iluminat, anunță reprezentanții administrației locale.

Valoarea acestor investiții este aproximată la 175.000 de lei, iar realizarea lor este preconizată până la finele acestui an. O investiție mult mai mare – evaluată la 750.000 de lei – este și construirea unor vestiare pentru angajații Grădinii.

În acest an, până în prezent, la Zoo Sibiu au fost realizate investiții de peste 560.000 de lei, arată sursa citată. Principalele obiective sunt un spațiu nou pentru râși, trei adăposturi de ploaie pentru vizitatori (foto) și noul loc de joacă situat la intrarea dinspre cartierul Valea Aurie. De zilele trecute a devenit funcțională și aplicația – ghid care oferă informații despre animalele din Zoo Sibiu, aplicație pentru utilizarea căreia a fost pusă la dispoziție și o rețea wi-fi gratuită.

“Investițiile în obiectivele de agrement sunt la fel de necesare precum cele în modernizarea rețelelor de utilități sau în infrastructura stradală. Sibiul este un oraș turistic, iar sibienii merită să găsească la ei în oraș modalități cât mai variate de petrecere a timpului liber. De aceea, serviciul public care gestionează Grădina Zoologică Sibiu planifică în continuare investiții pe care le vom finanța din bugetul local”, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus