Luni,
26.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Circulația trenurilor este blocată între Șeica Mare și Copșa Mică

Circulația trenurilor este blocată între Șeica Mare și Copșa Mică

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează marți că, potrivit Secției Regionale de Poliție Transporturi Feroviare Brașov, traficul feroviar este blocat între stațiile de cale ferată Șeica Mare și Copșa Mică.

Motivul opririi circulației trenurilor ține de efectuarea unei legături a liniei secundare 208 Sibiu-Copșa Mică cu Magistrala 300 (Culoarul 4 PAN EUROPEAN). Practic, începând de astăzi se vor efectua lucrări de reparații și modernizare la infrastructura feroviară pe segmentul amintit.

Circulația trenurilor se va desfășura totuși după programul obișnuit, dar cu transbordarea auto a călătorilor între stațiile de cale ferată menționate.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Volkischer Beobachter

Acum 6 ani

Stimati tovarăși ziariști, țin să precizez ca poza publicată de dvs. nu mai este demult de actualitate. De ce nu aveți o poză mi recentă?
Raspunde

ra

Acum 6 ani

Ce durere au unii. Te manca urechea si te scarpini prin coor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus