Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

PNL Sibiu face sondaj. ”Săptămâna asta intră pe teren”

PNL Sibiu face sondaj. ”Săptămâna asta intră pe teren”

Primul criteriu după care se va completa lista PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare este sondajul de opinie, a anunțat președintele organizației Raluca Turcan, în cadrul unei emisiuni TSTV. Turcan susține că acesta va fi un factor important în luarea decizie, dar nu va fi singurul. ”Am avut discuții în partid, unii au spus «hai să nu mai facem sondaj la parlamentare, pentru că am avut la locale, le armonizăm, ne descurcăm». Le-am spus că eu ca președinte trebuie să am argumente valabile pentru fiecare dintre dumneavoastră. Așa am făcut la locale și am așezat echipa puternică și determinată. Am spus că sondajul de opinie e foarte important. Săptămâna aceasta intră pe teren”, a anunțat Turcan.

Președintele PNL Sibiu susține că la jumătatea lunii septembrie va fi anunțată lista completă a organizației. ”Cel mai probabil, pe 15 septembrie vom avea lista completă pentru alegerile parlamentare. Al doilea criteriu este ce au făcut (n.r. cei care doresc să candideze) pentru organizație și pentru județ. Cei care n-au fost parlamentari, să ne spună ce viziune au pentru comunitate. Al treia criteriu se referă la susținerea primarilor și a colegilor din partid. N-o să mă duc eu, Raluca Turcan, să le spun asta e lista. Nu. Vom sta la masă cu criteriile în față și vom vedea pe cine doresc ei să împingă în parlament. Nu vorbim de niște scaune”, a mai spus Turcan.

Până acum și-au anunțat intenția de a candida la alegerile parlamentare liberalii Raluca Turcan, Mircea Cazan, Nicolae Neagu, Ioan Tămâian, Christine Thellmann,  Diana Pavelescu, Constantin Șovăială, Gabriel Budescu și Virgil Popa.

https://youtu.be/nHOvuL1eKvg

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Sibian

Acum 5 ani

Acolo nu mai au ce cauta Cazan, Tamaian, Neagu. Ce au facut ei ptr Sibiu. S-au remarcat doar prin tacere si probabil absenteism. Poate fata de la Medias ar fi ok, sau Virgil Popa ar merita, in schimb agramatul de Sovaiala... Ce politicieni va avea Sibiul.....
Raspunde

intreb

Acum 5 ani

da ce sa caute oamenii de afaceri in Parlament? sa-si albeasca banii?
Raspunde

alzara

Acum 5 ani

Plus o lumânare aprinsă în miezul zilei ( pentru a identifica un candidat care să poatăvâ servi ŞI intetesele naţiunii ) .
Raspunde

dancp

Acum 5 ani

nu uitati de traseista raluca pdl/killbill/pnl dupa ce a aduso stolo plingeblide in sibiu acum se crede sefa judetului la moldovili cu ea,afara din sibiu blondobasista
Raspunde

Calin

Acum 5 ani

:) Amuzant sa faci sondaj doar cu numele celor care vor candida.... Se va raspunde pe notorietate, nu pe credibilitate. Grija mare sau supriza neplacuta facuta in municipiul Sibiu de PSD se poate repeta intr-o forma mai mare la parlamentare.....
Raspunde

oli

Acum 5 ani

sa traiasca facaturile de sondaje
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 5 ani

Io-l propun pe Gilut a lu' Puki din Poplaca, ca mi se pare al mai "notoriu"....
Raspunde

sibian scarbit

Acum 5 ani

c Cazan si Neagu =fosile politice.Fac Sibiul de rusine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus