Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO | Mesaje emoționante pentru Dani Natea din partea prietenilor, înaintea debutului la JO Rio: “Mi-au dat lacrimile”

VIDEO | Mesaje emoționante pentru Dani Natea din partea prietenilor, înaintea debutului la JO Rio: “Mi-au dat lacrimile”

Dani Natea, judokanul sibian care se află în Brazilia la Jocurile Olimpice, a primit zeci de mesaje de încurajare, înainte de a evolua pentru prima oară la competiția supremă.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui “Zen”, Sebastian Buta, a propus mai multor prieteni și apropiați ai sportivului să transmită un mesaj motivațional printr-o filmare. Printre aceștia se numără luptătorul Sandu Lungu, Ionel Chioveanu – primul antrenor al sportivului, Dan Borbil – campion european la skandenerg, Răzvan Pop – viceprimarul Sibiului, dar și alți colegi și prieteni. La final, totul s-a transformat într-un filmuleț emoționant, care l-a făcut pe Dani Natea să-și stăpânească cu greu emoțiile.

Nu mă aşteptăm la aşa ceva. Chiar a fost o surpriză plăcută, mi-au dat şi lacrimile...  Când am văzut videoclipul era 7:30 dimineaţa, aici. Mă uitam la el şi aveam impresia că visez. Vreau să le mulțumesc sincer că mi-au dat un impuls să fiu mai puternic”, a mărturisit Dani Natea, pentru Turnul Sfatului.

Mai jos puteți vedea videoclipul:

Dani Natea va debuta la JO de la Rio, mâine, 12 august, împotriva thailandezului Yea-On Kunathip.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus