Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
1°C

VIDEO | Mesaje emoționante pentru Dani Natea din partea prietenilor, înaintea debutului la JO Rio: “Mi-au dat lacrimile”

VIDEO | Mesaje emoționante pentru Dani Natea din partea prietenilor, înaintea debutului la JO Rio: “Mi-au dat lacrimile”

Dani Natea, judokanul sibian care se află în Brazilia la Jocurile Olimpice, a primit zeci de mesaje de încurajare, înainte de a evolua pentru prima oară la competiția supremă.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui “Zen”, Sebastian Buta, a propus mai multor prieteni și apropiați ai sportivului să transmită un mesaj motivațional printr-o filmare. Printre aceștia se numără luptătorul Sandu Lungu, Ionel Chioveanu – primul antrenor al sportivului, Dan Borbil – campion european la skandenerg, Răzvan Pop – viceprimarul Sibiului, dar și alți colegi și prieteni. La final, totul s-a transformat într-un filmuleț emoționant, care l-a făcut pe Dani Natea să-și stăpânească cu greu emoțiile.

Nu mă aşteptăm la aşa ceva. Chiar a fost o surpriză plăcută, mi-au dat şi lacrimile...  Când am văzut videoclipul era 7:30 dimineaţa, aici. Mă uitam la el şi aveam impresia că visez. Vreau să le mulțumesc sincer că mi-au dat un impuls să fiu mai puternic”, a mărturisit Dani Natea, pentru Turnul Sfatului.

Mai jos puteți vedea videoclipul:

Dani Natea va debuta la JO de la Rio, mâine, 12 august, împotriva thailandezului Yea-On Kunathip.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus