Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Dan Fleșeriu după primele amicale: „Avem o echipă mai puternică, din punct de vedere fizic, decât în sezonul trecut”

Dan Fleșeriu după primele amicale: „Avem o echipă mai puternică, din punct de vedere fizic, decât în sezonul trecut”

BC CSU Sibiu se întoarce de la Cheile Grădiștei după două partide de pregătire disputate cu U-BT Cluj Napoca, iar Dan Fleșeriu a acordat minute de joc fiecărui jucător pentru a le putea urmări evoluția. În ambele meciuri clujenii s-au impus, scor 79-75, după primul meci, și 69-54 la finalul celei de-a doua partide, însă antrenorul galben-albaștrilor s-a declarat mulțumit de evoluția echipei și de faptul că a putut identifica punctele pe care vor trebui să insiste în pregătire, de acum încolo.

Echipa sibiană a efectuat vineri și sâmbătă deplasarea la Cheile Grădiștei, unde a disputat primele meciuri amicale, de la reunirea noului lot. În ambele partide, BC CSU Sibiu i-a avut ca adversari pe cei de la U-BT Cluj Napoca, iar Dan Fleșeriu a vrut să vadă fecare jucător cum evoluează, astfel că a rulat toți jucătorii din lot. Primul meci dintre U-BT Cluj Napoca și BC CSU Sibiu s-a încheiat 79-75 (15-13, 19-22, 25-23, 20-17) iar cel de-al doilea 69-57 (24-14, 21-14, 19-18, 5-11).

"Au fost două meciuri importante pentru perioada de pregătire, după trei săptămâni petrecute împreună, meciuri în care am vrut să vedem potențialul noilor jucători și cât de mult se pot integra în ceea ce îmi doresc eu de la ei. Lucrul acesta s-a reflectat în minutele pe care le-au primit jucătorii, mai ales în meciul al doilea. Ca o primă concluzie, avem o echipă mai puternică, din punct de vedere fizic, decât în sezonul trecut și va trebui să lucrăm mai mult la tehnica individuală. Spun asta pentru că avem și jucători tineri, atât români, cât și străini, CJ Turman și Marcel Davis. De asemenea, va trebui să mai lucrăm la coeziunea echipei. Amândouă meciurile au fost destul de bune pentru această etapă de pregătire, cu un regim de agresivitate ridicat, și nu pot să mă declar decât mulțumit. Rezultatele, în momentul acesta, nu contează", spuneDan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Galben-albaștrii vor continua antrenamentele în Sala Transilvania, iar între 25-28 august vor disputa mai multe meciuri în cadrul Memorialului Tordai 2016. Perioada de pregătire va continua cu un meci amical la Pitesti, pe 4 septembrie, iar în 9 Și 10 septembrie BC CSU Sibiu va participa la Cupa Timișoara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus