Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

O companie face angajări la Sibiu, dar nu găseşte candidaţi

O companie face angajări la Sibiu, dar nu găseşte candidaţi

O companie românească caută la Sibiu reprezentanţi medicali, dar recrutările sunt dificile. Câştigul este peste salariu mediu pe economie, dar deficitul de forţă de muncă se simte şi în industria farma. În acest domeniu cea mai afectată este zona de vânzări, unde companiile caută candidaţi cu pregătire în do­meniul medical, informează Ziarul Financiar.

Com­pania gă­seşte greu candidaţi pen­tru funcţiile de re­prezentanţi me­dicali în Con­stan­ţa, Bacău şi Sibiu, iar re­cru­tările sunt dificile şi prin prisma fap­tului că unii candidaţi lipsesc de la in­terviurile de angajare.

„Salariu me­diu brut în Secom în luna august este de 3.478 lei (2.440 de lei net – n. red.) faţă de salariul mediu brut pe economie de 2.874 lei (2.078 de lei net – n. red.), potrivit datelor INS din iunie“, a ex­pli­cat Mirela Popescu, directorul de re­surse umane al Secom.

Astfel, un salariat din cadrul companiei câştigă, în medie, cu 17% peste salariul mediu pe economie. Compania Secom, specializată în im­portul, promovarea şi comer­ciali­za­rea de produse naturale pentru să­nă­tate şi frumuseţe, găseşte cu difi­cul­tate consultanţi (asistenţi farmacişti) şi reprezentanţi medicali.

„Pentru poziţia de consultant gă­sim mai greu persoane cu pregătire în domeniul medical deoarece por­to­fo­liul nostru cuprinde peste 250 de pro­duse, care acoperă toate ariile tera­pe­utice, iar consultanţii au nevoie de acest fundament de cunoştinţe me­di­ca­le şi tehnice, la care să adauge in­for­maţii despre produse din trainin­gu­rile interne de specialitate“, a declarat Mirela Popescu.

Sursă foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Pai banii ăștia-i "fac" pupând Moaștele Cuvioasei Paraschieva...Sau adunând "crastavetii" din Vest...
Raspunde

George

Acum 7 ani

Sa nu vina vremea sa regreti aceste cuvinte de badjocora !
Raspunde

raluca

Acum 7 ani

oli... esti tare saraca cu duhul ca sa nu spun tampitica si mama ta a sgiut cavei fi asa deoarece ti-a dat un asa nume urat
Raspunde

Olingpia Gafosdeka

Acum 7 ani

Raluca, de data asta te iert ca pari "deșteapta" si ai si-un nume de politician "iubit" de sibieni.... Totuși, nu-ti forța norocul...
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Raluca, de data asta te iert ca pari "deșteapta" si ai si-un nume de politician "iubit" de sibieni... Totuși, nu-ti forța norocul.....
Raspunde

raluca

Acum 7 ani

multumesc de bunavointa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus