Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Ruxandra Donose deschide ,,Sibiu Opera Festival”

Ruxandra Donose deschide ,,Sibiu Opera Festival”

Una dintre cele mai cunoscute mezzosoprane din lume, Ruxandra Donose, deschide ediţia a XV-a a ,,Sibiu Opera Festival”. Duminică, 11 septembrie 2016, de la ora 19, aceasta va urca pe scenă acompaniată de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea, la Sala Thalia.

Ruxandra Donose a atras atenția publicului și criticii, fiind aclamată în cele mai renumite teatre de operă din întreaga lume cum ar fi Royal Opera House-Covent Garden, Metropolitan Opera-New York sau San Francisco Opera. Programul concertului „Gală extraordinară de operă cu Ruxandra Donose” va cuprinde compoziţii semnate de G. F. Händel, A. Vivaldi, W. A. Mozart, G. Rossini, G. Donizetti, C. Saint-Saëns, R. Wagner, N. Bretan şi G. Verdi.

Biletele pentru concert s-au pus în vânzare şi pot fi achiziţionate online de pe site-ul, Filarmonicii,  de pe pagina de facebook cât şi de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu, Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5, de luni până joi, între orele 12-16. Preţul unui bilet este de 20 lei. Se acordă reducere de 50 % pentru elevi, studenţi şi pensionari.

,,Sibiu Opera Festival” este cel mai important eveniment sibian dedicat artei lirice şi totodată singurul festival internaţional de acest gen din ţară se desfăşoară, anul acesta, în perioada 11-30 septembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus