Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Începe Școala Finlandeză la Sibiu

Începe Școala Finlandeză la Sibiu

Deschiderea anului școlar coincide cu inaugurarea Școlii Primare Româno-Finlandeze Sibiu, fiind vorba de prima generație de copii care încep școala urmând metodologia finlandeză. Deschiderea se va face sub foma unei conferințe pentru educație, cu invitați și moderatori. “Educația de azi pentru viitor” va avea loc miercuri, 14 septembrie, la ora 17:00.

“Pentru că dorim să împărtășim cât mai multor profesori și părinți interesați viziunea noastră despre educație vom desfășura deschiderea anului școlar sub forma unei conferințe pentru educație “Educația de azi pentru viitor” cu panel de invitați și moderatori. Data prevazută este miercuri, 14 septembrie 2016, ora 17:00, la sala de festivități de la sediul școlii, pe Str. Dealului nr. 6, et. 2.

La eveniment vor participa Excelenta Sa Dna Päivi Pohjanheimo, Ambasadorul Finlandei la București și vor avea intervenții pe tema educației susținători și invitați cum ar fi părintele Constantin Necula; Florian Colceag, antrenorul de genii; profesor-psiholog Daniela Ilioasa; Ștefan Firu, Inspector General Sibiu, Alexandra Anton, fondator Centru Educational Finlandez Yuppi Koti Ploiești, Lisa Vernon, trainer de profesori la Cloudberry Consultants Finland etc.  Moderatorii conferinței vor fi Elena Lotrean și Radu Szekely din partea Școlii Primare Româno-Finlandeze Sibiu.

Școala Primară Româno-Finlandeza Sibiu se conturează ca un pol de dezvoltare și inovație în educație și în comunitate, astfel cursurile de pregătire a cadrelor didactice sunt deschise către toți profesorii interesați. Această conferință dorește să aducă modele și exemple de bună practică în educație pentru comunitatea din Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Ana

Acum 5 ani

Unde va avea loc aceasta conferinta?
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

părintele Constantin Necula :)
Raspunde

...

Acum 5 ani

și ce mare lucru o să facă această școală? E o modalitate de a le lua banii celor cu fițe, pt. că că gândesc că nu e gratis pt. cine poftește să vadă ce educație primesc nordicii de ajung bețivani cu diplomă...
Raspunde

Popescu Ion

Acum 4 ani

Eu zic sa nu aveti atat de mare incredere in " dna Elena " marea directoare a scolii finlandeze din Sibiu . S-a dovedit a mare mincinoasa , pacaleste oamenii onesti cu nonsalanta si zambetul pe buze cu anunturi FALSE pe internet / facebook , NICI MACAR nu are studii pedagogice / experienta pedagogica la catedra - doar ca a " furat " din cursurile de psiho - pedagogie ale unui fost coleg de facultate stabilit in Finlanda cu care se da mare desteapta si isi permite chiar sa si ironizeze subtil oameni cu adevarat inteligenti cu studii si experienta mult mai vasta decat a ei . Aveti mare grija pe mana cui va lasati copiii !!! Nu e decat o FARSA a unei profitoare care vrea sa sa va pacaleasca !! Oare pr. C. Necula sau dna amb. a Finandei cu care colaboreaza si i-a luat de paravan la scoala ei o sfatuiesc sa minta cu nonsalanta pe facebook si sa faca angajari EXCLUSIV pe P.C.R / pile / cunostinte / relatii ??? Oare asa se procedeaza in Finlanda sau ...... asa e traditia romaneasca si trebuie continuata ???? Fara alte comentarii !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus