Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Șeful CNADNR asigură: din octombrie se redeschide autostrada

Șeful CNADNR asigură: din octombrie se redeschide autostrada

Șeful CNADNR, Cătălin Homor, a făcut astăzi o vizită pe șantierul autostrăzii Săliște-Cunța. Acesta a declarat că își menține termenul pentru redeschiderea circulației, și anume 30 septembrie. "Ne-am angajat că, în luna septembrie, la sfârșitul lunii septembrie, vom redeschide acest tronson de autostradă. În momentul de față, este o activitate destul de bună și ne vom respecta termenul înaintat. Lucrările sunt în grafic, în momentul de față s-au finalizat toate cele șapte drenuri, tranșee drenante. Avem o saltea de piatră de 1,5 m care s-a finalizat și, în spate, se execută lucrări de umplutură din balast. Ritmul este bun, cum am mai spus-o. În plan avem un strat de 50 cm pe zi. O zi înseamnă 24 de ore de muncă", a declarat Homor.

Acesta spune că experiența reconstruirii autostrăzii în regie proprie este una benefică și că CNADNR va face din acest lucru o strategie. "Tipul ăsta sau modul de finalizare, de rezolvare a acestui tip de probleme îl vom folosi și pe alte proiecte. Și aici aș vrea să enumăr câteva din proiectele pe care noi le avem în plan să le abordăm în aceeași manieră. Aici pot să spun despre varianta de ocolire a orașului Suceava, unde lucrările sunt stopate de vreo 3 ani. Am avut acolo o problemă cu constructorul și nu vrem să mai facem experimente să spun nefericite, cu un final pe care noi nu-l dorim și putem să preluăm noi, Compania, acest proiect și să-l ducem la finalizare", a declarat Homor.

autostrada-septembrie-2016-1 autostrada-septembrie-2016-2 autostrada-septembrie-2016-4

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Geo

Acum 7 ani

Mersul promisiunilor. Oricum, prosti fiind, am uitat versiunile anterioare: aprilie.....
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Am inteles ca o ''deschidetii'' in 30 Sptembrie.M-ar interesa Mare Sef sa stiu cind o ''inchideti'',sa-mi fac si eu programul pe octombrie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus