Vineri,
27.01.2023
Parțial Noros
Acum
-0°C

Un sibian vrea să afle cine e șoferița care i-a lovit mașina în parcare

Un sibian vrea să afle cine e șoferița care i-a lovit mașina în parcare

Un șofer din Sibiu, care și-a lăsat mașina în parcarea de vizavi de hotelul Golden Tulip, s-a trezit cu caroseria lovită și zgâriată. A căutat o notiţă lăsată de cel care i-a lovit-o neintenţionat, dar nu a găsit nimic.

A cerut ajutorul angajaţilor de la hotel, pentru că unitatea de cazare are amplasate camere de supraveghere. Aşa a observat tânărul că la volanul maşinii care i-a lovit-o pe a lui se afla, de fapt, o şoferiţă.

Tânăra apare în cadru la minutul 00.09, în timp ce traversează spre parcare. Se urcă la volan, iar în timpul manevrei de ieşire din parcare cu spatele, loveşte autoturismul parcat alături (imaginile apar la minutul 01.45). Şoferiţa opreşte, pentru scurt timp, pe dreapta, aşteaptă câteva secunde, însă apoi pleacă, fără să lase niciun semn.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

15 comentarii

Popa

Acum 6 ani

Mie mi s-a intamplat in parcarea de pe str Gh Lazar . Nu ii inteleg pe cei care fug ... doar daca nu au RCA , ceea ce e greu de crezut !
Raspunde

un curios

Acum 6 ani

Sigur avea nr. de VL...
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

ai fi surprins sa afli cati sunt fara RCA...
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

Cine n-a pățit-o ? Mie spre exemplu, mi-a fost turtit un "BMW din '94 înmatriculat in Bulgaria" chiar in fata "căminului de nefamiliști " unde locuiesc, de către un taximetrist frustrat ca n-are loc de olteni...
Raspunde

un curios

Acum 6 ani

Mars la Valcea homalaule!!!
Raspunde

Bogdan

Acum 6 ani

Eu am fost
Raspunde

Cristi

Acum 6 ani

Ca multi alții si eu mi-am găsit masina lovită; făptașii vecinii, care nu au zis nimic sau cel mult scuze. Reparația amiabila pe RCA implica costuri mai mari la următoarea reînnoire a poliței pentru vinovat.( depinde de daune dar poate fi chiar si dubla) De accea lumea fuge .
Raspunde

Toto

Acum 6 ani

Nu si-a dat seama, cred ca vorbea a telefon ametita si acum va afla si ea ca a lovit o masină. Femeie la volan ,ce sa-i faci ...
Raspunde

Popa

Acum 6 ani

Si-a dat seama doamna , pentru ca s-a oprit .
Raspunde

Vasile

Acum 6 ani

Pai, poate camerele băncii de vis a vis au imagini mai bune
Raspunde

Je

Acum 6 ani

Mie mi se pare ca este ford focus
Raspunde

Micul Muci

Acum 6 ani

''Şoferiţa opreşte, pentru scurt timp, pe dreapta, aşteaptă câteva secunde, însă apoi pleacă, fără să lase niciun semn.'' Hotariti-va! A lasat sau nu vre-un semn?
Raspunde

Steliana

Acum 6 ani

Sigur camera de la banca Marfin are si imaginea cu numărul mașinii in cauza.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus