Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

ACTUALIZARE - Intervenție ISU pe Rahovei. Bărbatul a fost declarat decedat

ACTUALIZARE - Intervenție ISU pe Rahovei. Bărbatul a fost declarat decedat

ACTUALIZARE ora 10.30 - Bărbatul de pe strada Rahovei a fost declarat decedat, în urma manevrelor de resuscitare.

Cel mai probabil, sibianul a suferit un atac de cord. În momentul în care i s-a făcut rău, bărbatul a sunat un prieten, și nu la numărul de urgență 112. Cunoștința sa a venit la locuința acestuia și s-a speriat când a văzut că nimeni nu îi răspunde. A încercat și la telefon, dar, cel mai probabil, bărbatul era deja inconștient. Paramedicii SMURD au fost alertați de prietenul sibianului, însă primul ajutor i-a fost acordat cu prea mare întârziere, lucru care i-a fost fatal.

Știrea inițială

Un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a intervenit în această dimineață pe strada Rahovei. Forțele ISU au intrat într-un apartament de la etajul 1 al blocului 20, după ce le-a fost semnalat că proprietarul locuinței nu mai dă niciun semn de viață.

Echipajul a reușit să intre în apartament și l-a găsit pe sibian în stare gravă, în stop cardio-respirator. Bărbatul de 61 de ani este suspus unor manevre de resuscitare, în acest moment (ora 08).

Foto: Arhivă

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus