Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

MMA 2016 sau Carla's Dreams Awards. Artiștii cu cele mai multe premii

MMA 2016 sau Carla's Dreams Awards. Artiștii cu cele mai multe premii

Actualizare:

Sibiul a devenit capitala muzicii românești, joi seara, când a găzduit cea mai mare gală de premii din industria muzicală românească. Peste 40.000 de oameni au venit la eveniment ca să-și vadă artiștii preferați.  "Acele" celor de la Carla`s Dreams se pare că au pătruns sub pielea publicului, aceștia reușind să câștige cele mai multe trofee. 

14195924_1418440724839435_3731698488881157534_o

Formația muzicală din Republica Moldova a plecat acasă cu șapte premii, și au fost chemați de atâtea ori pe scenă încât au rămas fără cuvinte, după cum a spus și solistul trupei.  Cei de la Carla's Dreams au căștigat următoarele premii: Best Song, Winter`s Hits, Media Forest Award și Best Video cu piesa "Te rog",  Best Group, Most Wanted Band și Best Youtube, pentru cel mai vizualizat videoclip, cu clipul piesei "Sub pielea mea".

14311464_1418497271500447_804872085364982950_o

Următoarea pe listă este Andra cu patru premii câștigate la Media Music Awards. Ea a fost desemnată cea mai de succes artistă (Best Female), artistul cu cea mai rapidă ascensiune a unui hit către prima poziție în clasamente – piesa „Niciodata să nu spui niciodată”(Fastest Number 1), cel mai iubit artist din Romania (Fans Like Award) și artistul cu cel mai înfocat fan (Best Fan).

Lista câştigătorilor Media Music Awards 2016:
  • Best Female – Andra
  • Best Male – Smiley
  •  Best Featuring – Delia & Deepcentral – „Gura ta“
  • Best New Artist – Mihail Best Group – Carla’s Dreams
  • Best Song (Cea mai difuzata melodie) – Carla’s Dreams – „Te rog“
  •  Fastest Nr.1 (Cea mai rapidă ascensiune către prima poziţie)  – Andra feat. Cabron – „Niciodată să nu spui niciodată“
  • Fans Like Award – Andra
  • Kiss FM Award – What’s up – „Bine“
  • Most Wanted Artist (Cel mai votat artist) – Carla’s Dreams
  •  Media Forest Award (Cea mai indelunga stationare pe primul loc) – Carla’s Dreams – „Te rog“
  • Best Video – Carla’s Dreams – „Te rog“
  •  Best Label – Cat Music
  •  Best Youtube – Carla’s Dreams – „Sub pielea mea“
  • Winter Hit – Carla’s Dreams – „Te rog“
  • Spring Hit – Delia & Deepcentral – „Gura ta“
  • Summer Hit – Vescan feat. Florin Ristei – „Las-o“
  • Best Fan – Florin Scrob (Cel mai înfocat fan al Andrei)

 În acest an se vor acorda în premieră, post eveniment, de către fani, alte două premii: Best Look şi Best Show MMA 2016. Media Music Awards se poziționează pe locul doi în topul evenimentelor muzicale din România, iar potrivit FaceBrands.ro, serviciul de monitorizare al paginilor de facebook, a depășit cele mai importante evenimente muzicale din România și se situează imediat după Untold Festival.

Știre inițială:

Gala Media Music Awards, singura gală de premii muzicale din România a dat startul unui adevărat maraton muzical în Piața Mare. La doar câteva minute după deschidere, a fost acordat primul trofeu pentru cea mai ascultată piesă.

Seara a debutat cu cea mai cunoscută melodie a trupei Maxim, ,,Noapte fără tine”, urmată de cei de la Akcent care au lansat și o piesă nouă.Primul trofeu al serii, ,,Best Song” a fost acordat celor de la Carla`s Dreams pentru melodia ,,Te rog”.  ,,Vă mulțumim mult de tot tuturor , dar în primul rând publicului nostru drag”, au spus aceștia când au urcat pe scenă să-și ridice premiul. Și hitul iernii a ajuns în mâinile aceleiași trupe.

Premiul pentru piesa care a ajuns în cel mai scurt timp Nr.1 a fost acordată pentru ,,Niciodată să nu spui niciodată” interpretată de Andra și Cabron. Premiul ,,Best male” i-a revenit lui Smiley, acordat de către Feli. ,,Eu abia m-am trezit și m-am și trezit cu un premiu. Voi, fanii sunteți cel mai mare premiu al nostru.”, a spus acesta. Nici premiul pentru ,,Best female” nu a lipsit, ajungând în mâinile Andrei.

Premiul pentru cea mai bună colaborare le-a revenit Deliei și Deepcentral pentru ,, Gura ta”. În backstage este agitație, iar vedetele pozează, rând pe rând,  pe covorul verde.

foto principala Sibiu Aerial Image

Mădălina Micu

Elena Andrei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Micul Muci

Acum 7 ani

Cam sofisticata,pentru mine, muzica auarzilor.Ma recunosc depasit de situatie.Primitiv fiind prefer https://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ.Evident,lalaiala n-ar fi putut niciodata cistiga un premiu pe selecta scena sibiana.Ca sa nu mai vorbim de https://www.youtube.com/watch?v=zakKvbIQ28o.Apropo de mascati https://www.youtube.com/watch?v=tET3vtelQ6A
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, cu ce au fost "sarmilii" mai bune decât "noi" ?....Ah, acum inteleg eu, sibienilor le place "behaiala".....
Raspunde

WTF!

Acum 7 ani

Baga-ti un praz in mufa si fa retur spre oltenia,te-ai trezit tu sa comentezi aiurea de dimineata...mars.
Raspunde

lol

Acum 7 ani

ce premii domle? ei centreaza, ei dau cu capul ca sa zic asa...
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Care naiba-s artistii?
Raspunde

eu

Acum 7 ani

De acord cu "ei centreaza ei dau cu capul". Majoritatea "artistilor" sunt pe nota de plata a televiziunilor si radiourilor, care ii promoveaza obsesiv, pe principiul cine latra mai des ia premiul. Mai observ ca: titlu evenimentului e in engleza, denumirea premiilor e in engleza, denumiri de "artisti" in engleza... vai de capul lor, marile vedete.. pardon star-uri..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus