Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

ACTUALIZARE FOTO VIDEO - Un mort pe DN14. Șoferul a derapat și a intrat pe contrasens

ACTUALIZARE FOTO VIDEO - Un mort pe DN14. Șoferul a derapat și a intrat pe contrasens

ACTUALIZARE ora 09.00 - Din primele cercetări, vina pentru producerea accidentului de pe DN14 o poartă șoferul autoturismului, care a pătruns pe contrasens într-o curbă, probabil derapând pe carosabilul umed. A intrat în coliziune violentă cu autoutilitara. În mașină se aflau localnici din Axente Sever, care mergeau spre Sibiu. Pasagerul din dreapta șoferului a murit pe loc. Celelalte patru persoane rănite au fost transportate la spital.

https://youtu.be/5oMFY7iQLHM

Știrea inițială:

O persoană a decedat în urma unui accident care a avut loc în această dimineață pe Drumul Național 14, la ieșirea din Șeica Mare spre Mediaș. O autoutilitară de 7,5 tone s-a ciocnit cu un autoturism. Din primele informații, sunt cinci răniți în urma acestui accident.

Potrivit ISU Sibiu, în autoturism au rămas încarcerate patru persoane. Una dintre acestea a decedat, iar o alta este în stare de inconștiență. Ceilalți doi pasageri au și ei multiple traumatisme severe.

Șase autospeciale intervin la fața locului, printre care și două mașini de descarcerare. Traficul este complet blocat.

accident

accident

accident

accident

accident

accident

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

B0B0

Acum 7 ani

Trist. Nu vreau sa fiu carcotas, dar, anvelopa din fata pare a fi foarte uzata - si poate fi unul dintre motivele producerii accidentului. Multi inca nu realizeaza ca anvelopele sunt singurul contact al masinii cu soseaua, si daca ele sunt proaste/uzate, poti face accident.
Raspunde

LadyGaga

Acum 7 ani

Probabil(ca toti ceilalti idioti ce se cred zmei) nu purta centura de siguranta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus