Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

ACTUALIZARE Creangă prăbușită în centrul Sibiului. Copacul a fost tăiat

ACTUALIZARE Creangă prăbușită în centrul Sibiului. Copacul a fost tăiat

Actualizare II, 7 octombrie  Copacul din care a căzut acum două zile o creangă uscată a fost tăiat de către angajații  Serviciului Public de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi. Contactați de Turnul Sfatului, reprezentanții primăriei au declarat că, în urma verificării amănunțite a stării arborelui, aceștia au descoperit că acesta era atacat de o ciupercă care făcea imposibilă recuperarea lui. Drept urmare, acesta a fost tăiat pentru a nu periclita siguranța trecătorilor.

 

Actualizare:

”Poliția Locală a sesizat Serviciul Public de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi să intervină. Angajații serviciului amintit au verificat starea arborelui și au curățat zona de creanga care a căzut în urma vântului mai puternic din ultimele ore, fiind uscată”, au transmis reprezentanții municipalității, la solicitarea Turnul Sfatului.

img_6752

Știre inițială:

O creangă s-a rupt miercuri, în jurul prânzului, dintr-un copac aflat la intrarea în parcarea din Piața Huet și a fost foarte aproape să lovească un grup de copii aflați în trecere.

Creanga era uscată și a căzut parțial pe trotuar, parțial pe carosabil. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

În câteva minute la fața locului a sosit un angajat al Poliției Locale care a constatat cele întâmplate și a încercat să protejeze zona.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

dan

Acum 7 ani

daca va plimbati prin centrul vechi si va uitati inspre acoperisuri, o sa gasiti sute de tigle care stau in echilibru fragil (la vedere) . Dar daca nu avem autoritati care sa impuna masuri, data viitoare , urmatorul articol de genul asta o sa fie cu victime. sper sa ma insel ...
Raspunde

orasel

Acum 7 ani

taiati repede copacul, pericol iminent de moarte!! PS: cum de, copacii sanatosi din oras sunt defrisati in draci si cei care chiar ar avea nevoie de curatare / taiere nu sunt observati? ce, din lemnul uscat nu se poate face mobilier "la negru" sau? 'tuva in aripa de mafioti
Raspunde

herr

Acum 7 ani

Pune - ti mina autoritati,si faceti ce trebuie in orasul nostru.!!! Ca la taxe,impozite si amenzi nu va ntrece nimeni!
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

P.L. sa aresteze copacul !!! Asta merita, nenorocitul !!!
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Taiati dracu' toti pomii sa scapam de obsesie!
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

O Doamne ! Calamitate ! Nu trimite UE ceva ajutoare? Serios acum, pentru CE DRACU avem o Asociatie de Infrumusetare sau cum i-o zice, daca nu sunt in stare sa constate, sau toaleteze arborii/vegetatia??? In afara de pus ''tri'' ghivece pe stalpi si amenajat o stema florala in parc Astra...vad doar mult NIMIC & FRECAT MENTA ! O tara care sta foarte, foarte, foarte prost la capitol detaliu ! Ne miram?!?
Raspunde

mda

Acum 7 ani

Politista comunitara - din filmulet - scrie o amenda copacului.Alta data sa-si scuture crengile in locurile amenajate si semnalizate corespunzator.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus