Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Degustări de vin și concerte la ,,Sibiu Vinfest”

Degustări de vin și concerte la ,,Sibiu Vinfest”

Sibienii sunt invitați între 8 și 9 octombrie să deguste din cele mai fine vinuri ale beciurilor românești și din Republica Moldova, la prima ediție a ,,Vinfest”. Evenimentul la care și-au confirmat prezența deja 10 crame, va avea loc pe strada Cetății.

Prima ediție a ,,Sibiu Vinfest” va transforma strada Cetății într-un spațiu de întâlnire între specialiști din țară și din Republica Moldova și iubitori ai vinului. Organizatorii promit muzică live, demonstrații de fabricare a mustului, povești despre vinuri și despre tradiții vechi, precum și alte surprize. Sibienii vor putea degusta atât vinuri noi, cât și vinuri vechi, iar Grigore Leșe, Trio-ul Reger, Romulus Cipariu și Radu Nechifor, vor asigura programul artistic.

,,Avem peste 180.000 de hectare plantate cu viță de vie, iar România este recunoscută pentru calitățile vinurilor sale. Ne dorim ca și publicul din țară să cunoască și să aprecieze vinurile românești, să se bucure de o Sărbătoare a Vinului în adevăratul sens al cuvântului, cu tradiții vechi, muzică bună și, mai ales, vinuri fine”, a declarat Dragoș Popescu, unul dintre organizatori.
Sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 18:00, atmosfera va fi încălzită de Grigore Leșe și Trio-ul Reger, iar duminică, 9 octombrie, de la aceeași oră, strada Cetății va rezona pe muzica lui Romulus Cipariu și a lui Radu Nechifor & Friends.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus