Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Prefectul cere tuturor primăriilor din județ să posteze hotărârile locale pe internet

Prefectul cere tuturor primăriilor din județ să posteze hotărârile locale pe internet

Prefectul județului Sibiu, Cristian Roman, a solicitat miercuri primarilor din toate localităţile judeţului Sibiu să publice pe internet hotărârile de consiliu local şi dispoziţiile emise.

De asemenea, secretarul unităţii administrativ-teritoriale are obligaţia ca, în termen de trei zile de la terminarea şedinţei consiliului local, să afişeze la sediul primăriei şi pe pagina de internet a unităţii administrativ-teritoriale şi copia procesului verbal al şedinţei.

Obligaţiile derivă din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, din Legea administraţiei publice locale nr.215/2001, republicată şi din Memorandumul „Creşterea transparenţei şi standardizarea afişării informaţiilor de interes public”, adoptat de Guvernul României în şedinţa din 2 martie 2016.

„Acest demers are rolul de a asigura un grad sporit de transparenţă la nivelul administraţiei publice, atât pentru o mai bună informare a publiculului, cât şi pentru prevenirea corupţiei”, a declarat prefectul Cristian Roman.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

PPG

Acum 4 ani

Ha ha! Te pomenesti ca s-or prins astia cate parale face si nu-i mai trimit nimic lu' Bazaranca, I-auzi vere! Pai tu esti bun de candidat da numa' dupa ce le duci netu' cu opaitu' la toti primarii. Ia uite vericule ce frumos rasare olteanu' nostru cu sfaturi. Mister juvete fa tu primu' s-apoi pune pe altii! Sau tu numai la sfaturi si taiat de pamglici?
Raspunde

PPG

Acum 4 ani

Ha ha! Te pomenesti ca s-au prins primarii cate parale face oltenasul si nu-i mai trimit nimic. Sa publice unde? De te uiti pe saiturile primariilor nu-s doua la fel. Tov. Bazaranca! Alooo! Vericule! Fa tu intai s-apoi pune pe altii!
Raspunde

Dobra

Acum 4 ani

Sa vedem cate primarii o sa respecte legea 52/2003,inaintea alegerilor locale erau foarte transparenți. ..acum no coment.Dar totul se contabilizează dragi primari
Raspunde

Sit nu arheologic

Acum 4 ani

La ce hal de site-uri au UNELe primarii.....chiar în gura SB , unde au postate din anii vb trecuți vreo 3 info ASALAMISTO!!!!!!!! Cam tot așa o să fie SIGUR. Prefectul își face treaba sa ii anunțe,DAR. CINE VDFifkca? Tot de.ai lor????? Rămân la părerea că Este DEZORDINE ORGANIZATA. Singura primărie card merita tot respectul site-uri lor este AVRIG, fiind muncitor în EU aseară am putut citi ....ce se mai întâmplă în țară mea
Raspunde

g-he

Acum 4 ani

monitorizati si bazna daca tot a-ti impus .multumim!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus