Joi,
09.02.2023
Innorat
Acum
-17°C

Autostrada dintre Săliște și Cunța, aproape de redeschidere: ”colegii și-au făcut treaba” | Video și foto

Autostrada dintre Săliște și Cunța, aproape de redeschidere: ”colegii și-au făcut treaba” | Video și foto

Balast stabilizat pe ambele sensuri, primul strat de asfalt așternut pe unul dintre sensuri. Plus mesajul ”traficul pe acest tronson se va deschide în curând”, din partea conducerii Ministerului Transporturilor.

Lucrările pentru redeschiderea lotului 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu (22 de km între Cunța și Săliște) sunt aproape de finalizare, informează autoritățile. Mai multe fotografii și o filmare aeriană realizate în ziua de joi, 6 octombrie, arată că lucrările la reconstruirea celor 200 de metri de autostradă demolați acum un an au ajuns la stadiul ultimelor straturi de asfalt. Lucrările de așternere a asfaltului au fost inspectate și de conducerea CNADNR, dar și de reprezentanți ai Ministerului Transporturilor. ”Groapa de pe autostrada Oraștie - Sibiu a dispărut. Colegii de la CNAIR (CNADNR) și-au făcut treaba. Traficul pe acest tronson se va deschide în curând”, este mesajul postat de Ministerul Transporturilor pe pagina de Facebook a instituției, în urma unei vizite pe șantier în seara zilei de joi. Lucrările sunt executate de echipe coordonate de CNADNR. Lucrările de refacere a porțiunilor cu defecte în zona căii de rulare au fost finalizate și în restul lotului în discuție. Lucrările în afara căii de rulare vor continua și după redeschiderea circulației, preconizată pentru luna în curs. Zilele trecute, reprezentanți ai CNADNR declarau că montarea senzorilor de monitorizare a alunecărilor de teren (amplu manifestate mai ales în debleul de la Aciliu) va fi realizată după redeschiderea traficului.

Sursa foto: utilizatorul Adiarc al forum.peundemerg.ro

autostrada-asfalt-6 autostrada-asfalt-5 autostrada-asfalt-4 autostrada-asfalt-3 autostrada-asfalt-1

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

SACELEAN

Acum 6 ani

Sa il anunte pe ponta ptr. inaugurare.
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Eu zic sa îi ia pe Ponta, pe Sova și pe Rus si să ii bage in fundație (de preferință de vii dar nu contează foarte mult) că atunci o să țină si mergem și noi mai cu drag pe drum!
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, nu va "necăjiți" prea tare, vom mai avea prilejul s-o "inauguram" încă o data si peste trei ani....
Raspunde

Popa

Acum 6 ani

Sa vina si Puie Monta la deschidere ! Sa taie panglica in memoria victimelor accidentelor din ultimul an !
Raspunde

nu ne schimbam !

Acum 6 ani

neterminatii astia de la CNADNR,raportteaza inca o autostrada,cum dracu, de toti neisprravitii astia au un loc bine platit ,? si nici o raspundere !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus