Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
-1°C

FC Hermannstadt bate iar, dar rămâne pe locul doi

FC Hermannstadt bate iar, dar rămâne pe locul doi

Un joc condus de la un capăt la celălalt desfășurat de fotbaliștii de la FC Hermannstadt, sâmbătă, în compania echipei Unirea Dej, nu a fost de ajuns pentru ca echipa sibiană să urce pe primul loc al seriei 5 al Ligii 3 de fotbal. Răzvan Dâlbea, în minutul 6 și Radu Necșulescu în minutul 79 au adus cea de-a cincea victorie a sibienilor.

Din păcate pentru FC Hermannstadt, în această etapă, Sănătatea Cluj, liderul grupei, a câștigat la fel de lejer, acasă, în compania echipei Avântul Reghin (3-0). Vestea bună este că urmăritoarea celor două echipe fruntașe, Gaz Metan II, a făcut doar egal acasă, 2-2, cu FC Bistrița.

În urma etapei, în calsament continuă să conducă Sănătatea Cluj cu 16 puncte, pe locul doi, cu același număr de puncte se află FC Hermannstadt, iar pe trei, Gaz Metan Mediaș II, cu 11 puncte.

FC Hermannstadt: Voicilă – Medeșan, Oiță, Tătaru, Cristiu – Tătar, Dâlbea, Necșulescu, Petrescu – Monea, Cârstean. Antrenor: Marian Mărgărit.

FC Unirea Dej: Szekely – Bota, Kovacs, Kis, Podină – Giurgean, Bogdan, Muntean, Blaj Al., Ferhaoui – Blaj Fl. Antrenor: Gheorghe Barbu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus