Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
30°C

Librăria Humanitas din Sibiu împlinește 25 de ani

Librăria Humanitas din Sibiu împlinește 25 de ani

25 de ani. Aceasta este vârsta pe care o va împlini și totodată sărbători Librăria Humanitas ,,Constantin Noica”, de pe strada Nicolae Bălcescu. Cu acest prilej, marți, 11 octombrie, echipa de librari a pregătit o serie de surprize și cadouri pentru clienții fideli și nu numai.

De-a lungul timpului, spațiul destinat expunerii cărților a suferit mai multe schimbări. Camerele s-au extins una după alta, iar din 2008 și subsolul a devenit o ,,casă” pentru sutele de personaje care zac între coperțile cărților. Pentru a celebra locul de întâlnire al cărților cu cititorii orașului, librarii, după cum spun ei, vor deschide ușile într-un mod diferit, pregătind mai multe cadouri și reduceri.

,,Avem 25 de cărți Humanitas la 25% reducere, timp de 25 de zile. Sunt cărți de colecție, recomandările noastre de suflet. Ceaiul și cafeaua nu o să se plătească, o să fie și mici gustări pentru oricine intră în librărie. Sunt foarte curioasă de reacția oamenilor care o să treacă în vizită pe la noi.”, spune Anca Nedelcu, coordonator al Librăriei Humanitas din Sibiu.
Câteva dintre cele mai ilustrative momente ale celor 25 de ani de existență a librăriei în Sibiu, pot fi urmărite accesând acest link. mai multe detalii despre surprizele pregătite de echipa Humanitas, găsiți pe pagina de facebook.

Comentarii

3 comentarii

....

Acum 4 ani

Să ne trăiască! Poate cu această ocazie ne oferă cărți cu 25% reducere! Sau măcar cu 15%. Ce ziceți, dna Oara?
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 4 ani

Si io as "cumpara" dac-ar fi mocaciune...
Raspunde

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea esti penibila.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus