Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Librăria Humanitas din Sibiu împlinește 25 de ani

Librăria Humanitas din Sibiu împlinește 25 de ani

25 de ani. Aceasta este vârsta pe care o va împlini și totodată sărbători Librăria Humanitas ,,Constantin Noica”, de pe strada Nicolae Bălcescu. Cu acest prilej, marți, 11 octombrie, echipa de librari a pregătit o serie de surprize și cadouri pentru clienții fideli și nu numai.

De-a lungul timpului, spațiul destinat expunerii cărților a suferit mai multe schimbări. Camerele s-au extins una după alta, iar din 2008 și subsolul a devenit o ,,casă” pentru sutele de personaje care zac între coperțile cărților. Pentru a celebra locul de întâlnire al cărților cu cititorii orașului, librarii, după cum spun ei, vor deschide ușile într-un mod diferit, pregătind mai multe cadouri și reduceri.

,,Avem 25 de cărți Humanitas la 25% reducere, timp de 25 de zile. Sunt cărți de colecție, recomandările noastre de suflet. Ceaiul și cafeaua nu o să se plătească, o să fie și mici gustări pentru oricine intră în librărie. Sunt foarte curioasă de reacția oamenilor care o să treacă în vizită pe la noi.”, spune Anca Nedelcu, coordonator al Librăriei Humanitas din Sibiu.
Câteva dintre cele mai ilustrative momente ale celor 25 de ani de existență a librăriei în Sibiu, pot fi urmărite accesând acest link. mai multe detalii despre surprizele pregătite de echipa Humanitas, găsiți pe pagina de facebook.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

....

Acum 6 ani

Să ne trăiască! Poate cu această ocazie ne oferă cărți cu 25% reducere! Sau măcar cu 15%. Ce ziceți, dna Oara?
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

Si io as "cumpara" dac-ar fi mocaciune...
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea esti penibila.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus