Marţi,
07.02.2023
Partial Noros
Acum
-13°C

,,The Greatest Thing” în premieră în România

,,The Greatest Thing” în premieră în România

Pentru prima dată în România spectacolul ,,The Greatest Thing” avându-i ca protagoniști pe cântăreața Miss Walker și artistul de mimă Silent Rocco va fi prezentat la Sibiu, în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Tânăr de la Sibiu.

Un vagabond liniștit se lovește din întâmplare de o zână neon aparent fără viață. Conținutul săculețului ei din piele aurită este însă cheia către povestea lor comună și declanșează un adevărat basm muzical, live, cu momente interactive și coregrafii captivante. Spectacolul vizual de teatru și muzică va avea loc joi, 13 octombrie, de la ora 21, la Atrium Cafe Bistro & Art, iar intrarea se face gratuit în limita locurilor disponibile. Pentru rezervarea locurilor sunt puse la dispoziție numerele de telefon: 0269 242 000 și 0723 287 486.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus