Vineri,
09.12.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

PRU Sibiu, preluat cu japca. ”Au venit toți traseiștii”

PRU Sibiu, preluat cu japca. ”Au venit toți traseiștii”

Membrii Partidului România Unită au anunțat că au părăsit organizația, după ce peste ei au venit doi foști PSD-iști și un PRM-ist. ”Filiala Județului Sibiu a Partidului România Unită, părăsește partidul din cauza atitudinii președintelui PRU, Bogdan Diaconu, care contravine flagrant principiilor, valorilor și statutului partidului”, se anunță într-un comunicat de presă remis de fostul președinte al PRU Sibiu, Ion Dobrică.

Totul a început, după ce la sediul partidului au venit foștii social-democrați Ioan Axente (foto) și Gheorghe Frăticiu, care, alături de Gheorghe Rotărescu, ex președinte al PRM Sibiu și al Partidului BUN Sibiu, au anunțat că preiau cheile sediului și conducerea organizației. ”Îi vom da în judecată pentru că noi vrem să ne recuperăm investiția. Când am intrat aici era o magherniță și cu banii și munca noastră am reușit să facem un spațiu util. N-o lăsăm așa. Au venit toți traseiștii”, a declarat fostul purtător de cuvânt al PRU, Camelia Heraclia Crișan. Pe de altă parte, foștii membrii ai PRU au anunțat că vor intra în grup, într-un alt partid: cel condus de Marian Muntean, Alianța Noastră România.

Conform Cameliei Crișan, PRU Sibiu avea la nivelul județului Sibiu 28 de organizații locale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, voi chiar sunteți naivi...Pai ce, crezura-ti ca "șacalii"va lasa de capu' vostru?...V-ati "jucat" si voi puțin de-a politica, iar acum in preajma alegerilor, cand se-ngroasa gluma, lucrurile se aseară pe un făgaș "normal"...Da' lasa, nu va fie ciuda, voi ce Spune-ți, de ce vine Chlotilda, "campioana democrației" la Sibiu? Se-ntâmpla si la "case mai mari"....
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Ce târziu v - aţi prins : căzurăţi în capcana etichrtată vizibil : PSD +resturi gradate prm ! Pe de altă parte USR are nevoie pe listele de Sibiu de personalităţi ,nu doar de entuziaşti ,chiar oneşti !
Raspunde

Fodor

Acum 6 ani

Lasa-ma si cu USR-UL daca ar fi fost un partid fara implicatii SOROSISTE in secunda doi ne-am fi orientat catre ei dar am decis in unanimitate sa ne alaturam lui Marian Munteanu. pentru ca este un nationalist patriot .
Raspunde

LUPU MARIAN

Acum 6 ani

Felicitari d-lui Dobrica si tuturor sibienilor care au facut gestul de onoare de a demisiona. PRU Predeal a demisionat in bloc de la 01.10.2016.
Raspunde

Socrate

Acum 6 ani

Mai stie dracu ce se mai intampla pana la alegeri!?? Dar pana una alta Marian Munteanu nu a participat la CIOLANIADA. Am incredere mare in El.
Raspunde

Nicolae Tarcea. Sibiu

Acum 6 ani

Domnule Alin Bratu cine-i Gheorghe Rotarescu ca n-am auzit de el sau dumneavoastra, din graba, ati gresit numele?
Raspunde

Socrate

Acum 6 ani

Domnule Rotarescu ati facut o treaba foarte buna la Sibiu.Ati spart PRU Cum nici cel mai mare stratg nu putea s-o faca. Felicitari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus