Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
34°C

Ariton: Nicolae Nan este singura cunoștință a lui Vasile Nistor în Sibiu!

Ariton: Nicolae Nan este singura cunoștință a lui Vasile Nistor în Sibiu!

Președintele ALDE Sibiu, Ion Ariton, atrage atenția că senatorul care anunța trecerea organizației ALDE Sibiu în Acțiunea pentru Parlament Curat 2016, condusă de acesta, nu face altceva decât ”să demonstreze încă o dată că în politică sunt încă foarte multe persoane care sfidează ridicolul”. ”Nu avem nici cea mai mică intenție de a părăsi ce am construit până acum. Suntem împreună, suntem uniți și ne pregătim pentru alegerile parlamentare. Nu vrem să facem figurație, așa cum probabil și-ar dori domnul Vasile Nistor. Vrem să demonstrăm că se poate face politică onestă, curată, fără bufonerii. Culmea este că persoana cu care domnul Vasile Nistor se sfătuiește despre politica locală din județul Sibiu este nimeni altul decât Nicolae Nan, membru PNL Sibiu. E singura lui cunoștință în județ”, a declarat senatorul Ion Ariton, într-un comunicat de presă semnat de el și de ceilalți doi co-președinți, Gabriel Gheorghe și Constantin Sofrone.

Senatorul Vasile Nistor, fost preşedinte executiv al ALDE, a anunţat în media centrală trecerea a şapte filiale ALDE la grupul său de iniţiativă, Acţiunea pentru Parlament Curat 2016“. Printre acestea figurează și Sibiul, un subiect absolut fals.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

Nemilosu

Acum 7 ani

Nicolae Nan penelist....Ion Ariton in ALDE...Hahahahahahaha ! PDL la conducere in continuare. Mutre extrem de vechi, ca si la PSD.
Raspunde

Corina

Acum 7 ani

Fesenistul Nicolae Nan e la PNL?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Raspunde

...

Acum 7 ani

Nicolae Nan, zis și Nașu, zis și Nicu Plicu, zis și Ncu 5%.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, dacă te-ai retrage din politica, cu siguranța s-ar produce un mare pas pe calea curățirii acesteia...
Raspunde

zzz

Acum 7 ani

ce ati "construit" pana acum? o platforma care sa va protejeze de dosare penale si de condamnari. meritati tot respectul, nu-i asa? Ariton are o lunga lista de subiecte care se pot transforma (sau sunt deja in lucru) drept dosare penale de la Petrom - benzinarii din Marginime pana la Gala Bute (unde, paradoxal, prob a fost victima mortalei blonde).
Raspunde

Nea Costel

Acum 7 ani

Ariton vorbește despre "sfidarea ridicolului". Când el ar trebuii sa părăsească scena politica urgent.
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

Pacat de Tariceanu ca apare in imagine alaturi de jegosul escroc ordinar ariton!
Raspunde

zzz

Acum 7 ani

pacat ca Tariceanu exista
Raspunde

...

Acum 7 ani

ai uitat aritoane cine iti spunea ce sa faci cand erai prefect? nu cumva nea nicu? fraiere ce esti
Raspunde

Alzara real

Acum 7 ani

Limbile încurcate în miticul Babilon - un exemplu de simphonie în comparaţie cu kakophonia din politica de cadre a partidelor româneşti !În 1990 taberele erau ( aparent ) clar departajate şi nu ne - a prea folosit ; poate din gunoiul ăsta răsare floarea Paradisului .
Raspunde

nu ne schimbam !

Acum 7 ani

niste jegosii,....
Raspunde

Mariana

Acum 7 ani

Dar Nicolae Nan , asta mai traieste ? Nu are limite in ceea ce priveste decenta ? In loc sa se retraga sa-si oblojeasca oasele la batranete, inca mai trage sfori pt.Sibiu. Stai oportunistule acasa si lasa tinerii sa se implice in politica.
Raspunde

sibyanul

Acum 7 ani

Pai Nan este in politica exact ca si av. Uca in baroul Sibiu...nemuritor!!!
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Nicolae Nan l_a propulsat in politica si l_a facut om pe Ariton ! l/a adunat de pe drumuri, l-a facut diretor la Petrom, apoi senator si.........acum isi plateste ,,pacatele,,culmea arogantei si a ingratitudinii.....se numeste Ariton !
Raspunde

...

Acum 7 ani

intr-o lume normala, ariton nici nu se nastea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus