Miercuri,
08.02.2023
Cer Senin
Acum
-4°C

,,Alice”, pentru ultima dată în ,,Lumea Sibienilor”, anul acesta

,,Alice”, pentru ultima dată în ,,Lumea Sibienilor”, anul acesta

Ultimele două reprezentații din acest an ale spectacolului ,,Alice”, în regia lui Eugen Jebeleanu, vor avea loc vineri, 28 octombrie și sâmbătă, 29 octombrie, la Teatrul pentru Copii și Tineret ,,Gong”.

Ritmat și haios, spectacolul „Alice” este unul dătător de energie și conturează un loc al visării și al descoperirii. În povestea rescrisă de Yann Verburgh, Alice este imaginea Wonderland și reprezintă idealul de frumusețe feminină pentru tinerele adolescente.

Nadia, o fetiță din Sibiu, devine încet, încet și fără voia sa Alice într-o aventură fascinantă alături de Iepurele Alb, Pisica de Chester, Regina de Cupă, Omida, Tweedledee și Tweedledum, Pălărierul și Iepurele de Martie. Textul spectacolului de la Sibiu este o creație ce are la bază cele două romane ale scriitorului englez Lewis Carroll „Alice în Țara Minunilor” și „Alice în Țara Oglinzilor”. Montarea regizorului Eugen Jebeleanu creează cadrul unui spectacol deopotrivă pentru copii și părinți căci, într-un limbaj contemporan și cu o viziune modernă, pune întrebări despre relația dintre ei, așa cum este această relație condiționată de realitatea cotidiană.

Spectacolul are o durată de aproximativ o oră și 15 minute și este recomandat celor cu vârsta peste 10 ani. Accesul publicului la spectacol se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta de la ora 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 – 14:00, sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele vândute în rețeaua eventim.ro se percepe un comision de 10%.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus