Vineri,
28.01.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Mai multe ateliere de creație pentru copii la Teatrul ,,Gong” din Sibiu

Mai multe ateliere de creație pentru copii la Teatrul ,,Gong” din Sibiu

Numărul atelierelor de creație din luna noiembrie, de la Teatrul ,,Gong” din Sibiu se suplimentează cu un modul special între 1 și 5 noiembrie.

Începutul lunii noiembrie aduce prima vacanță din noul an școlar, atât pentru elevii din învățământul primar, inclusiv clasa pregătitoare, cât și pentru micuții aflați la grădiniță. „Având în vedere aceste zile de vacanță, am hotărât să suplimentăm numărul de ateliere pentru copii, astfel încât cei mici să își petreacă timpul într-un mod creativ alături de noi prieteni”, spune Adrian Tibu, managerul teatrului.

Atelierele de creație din timpul vacanței vor fi organizate marți, miercuri și joi de la orele 11:00, iar sâmbăta de la orele 10:00 și 12:00 și vor fi coordonate de artistul plastic Aurelia Călinescu și designer-ul vestimentar Diana Ribana.

Agenda lunii noiembrie aduce pe scena Teatrului „Gong” unele dintre cele mai îndrăgite personaje în spectacolele „Cel mai mare Gulliver”, în regia lui Alexandru Dabija, „Cenușăreasa”, în regia lui Dan Hândoreanu sau „Greierele aproape faimos”,în regia Mihaelei Grigoraș.

Accesul publicului la spectacolele Teatrului „Gong” se face pe baza biletelor achiziționate atât de la sediul teatrului de miercuri până vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica de la 10:00 la 14:00, cât și online prin eventim.ro sau în Librăriile Humanitas. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%. Accesul copiilor la atelierele de creație se face exclusiv pe baza tichetelor rezervate la sediul teatrului, prețul unui bilet fiind de 14 lei și include toate materialele necesare.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus