Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Un sibian a aprins o lumânare la aniversarea unei gropi

Un sibian a aprins o lumânare la aniversarea unei gropi

Un sibian a aprins o lumânare pentru a celebra un an de la apariția unei gropi în asfaltul drumului care leagă Sibiul de Cisnădie.

Groapa este situată la câțiva metri după intrarea în Sibiu pe sensul de mers dinspre Cisnădie, în dreptul benzinăriei din zonă. Iar un sibian care întreține pagina de Facebook cu numele ”Noi pe unde mai circulăm în Sibiu?” a calculat că respectiva groapă există de un an. ”Astăzi este ziua ei, să-i urăm la mulți ani! Azi, această frumoasă gaură de pe Calea Cisnădiei împlinește un an de când nu o bagă nimeni în seamă. Nu am avut bani de tort, dar o lumânare tot i-am aprins!”, a comentat sibianul după ce a postat și fotografii cu celebrarea gropii.

lumanare-in-groapa-3

Stradă în garanție

Respectiva groapă se află pe teritoriul municipiului Sibiu și face parte din Calea Cisnădiei, stradă reabilitată de asocierea de firme Excavationes Y Transportes Orsa SL/ SC Vectra Service SRL, pentru suma de 1,25 milioane de euro, fără TVA. Traficul a fost redeschis în noiembrie 2013, iar cum garanția cerută prin contract a fost de patru ani, tot constructorii spanioli, alături de cei români ar trebui să refacă groapa ce a împlinit un an. Aceștia au fost chemați să intervină cu lucrări de reparații pe Calea Cisnădiei în primăvara acestui an. Frezarea și așternerea unui nou strat de asfalt a avut loc în perioada mai-iunie, dar nu și pe porțiunea de la ieșirea din oraș.

Sursa foto: Noi pe unde mai circulăm în Sibiu?

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

aaa

Acum 6 ani

E bine sa luati stiri de pe facebook. Faceti economie pentru firma!
Raspunde

jean

Acum 6 ani

Primaria asteapta un PACHET de gropi ca sa organizeze o licitatie pentru PACHETul de gropi. Nu inteleg de ce va agitati. Voi ati ales pachetul inert primar viceprimar. Conducatorii iubiti aleg sa va scoata ochii cu bani aruncati pe evenimente in Piata Mare. De ce sa repare groapa. Oricum va aparea alta.
Raspunde

jean

Acum 6 ani

Mesajul presedintelui legat de cazul gropii : " Nu cred ca este un subiect care a penetrat societatea sibiana" .... " e bine sa fim toleranti cu groapa. Sunt si alte strazi cu gropi in oras, de pamint chiar. Acestea fac parte din viziunea metropolitana " Sibiu oras medieval " .... " sunt increzator ca echipa actuala de la primarie va continua munca mea. Eu am facut nimic. " Coloana oficiala a navetistului nu trece pe strada cu pricina.
Raspunde

Alex

Acum 6 ani

Ești foarte bun ..probabil de partea cealaltă a Carpaților către Dunăre dacă poți spune că în Sibiu nu s-a făcut nimic în mandatele anterioare. Trebuia să veniți când era de lucru la ceea ce s-a făcut..nu s-a veniti acum când totul e gata ...salariile mai bune ca la voi şi să criticați. Despre calea Cisnădiei am şi eu foarte multe nemulțumiri..de la finalizarea ei nu trebuia făcută recepția pe tru ca are o grămadă de probleme pe care se pare ca nimeni nu le vede sau nu vor sa le vadă. Primăria nu prea o deranjează pentru ca au motiv sa spună că e traficul prea mare acolo la ieșirea si intrarea din Sibiu spre Cisnădie
Raspunde

MIhai

Acum 6 ani

Exista o problema cu capacele de canal de ciment de pe Calea Cisnadiei. Multe dintre ele sunt deteriorate, unele chiar sparte si numai doua dintre ele sunt semnalizate cu balize. Deocamdata sunt vizibile, dar daca vine zapada vor fi acoperite si vor cadea oameni in ele, mai alea in aceea de la intersectia Calea Cisnadiei - Mihai Viteazu. Rugam autoritatile sa faca ceva in acest sens.
Raspunde

jean

Acum 6 ani

D-l Alex daca tu esti multumit ca madam Astrid de cind a fost realeasa nu facut decit sa taxeze suplimentar gunoiul, sa scumpeasca transportul in comun. Iti meriti nemtii din fruntea urbei. Tu nu observi ca nu se lucreaza mai nimic in oras. Si unde se lucreaza e taraganat lucrul pina la infinit , ca sa nu mai vorbim de preturile la care se lucreaza. Orasul e cu strazile praf . Cu transportul in comun praf , fara locuri de joaca, fara locuri unde sa faci miscare ca cetatean, ca familie. Primaria prezinta numai concepte si planuri, da amenzi si mareste taxe. Si toaca bani pe " cultura ".
Raspunde

jean

Acum 6 ani

Lenea , incompetenta, impotenta, lipsa actiunii sunt egale cu coruptia.
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Domnu´ Jean, stii dupa ce se vede ca esti din Regat? Folosesti termenul "nemti" in loc de sasi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus