Vineri,
03.02.2023
Partial Noros
Acum
1°C

Crăciunul începe în Piața Mare | foto-video

Crăciunul începe în Piața Mare | foto-video

Aprinderea bradului din Piața Mare, a plasei de lumini, precum și a proiecțiilor speciale de pe clădiri, au marcat deschiderea celui mai longeviv târg din țară – Târgul de Crăciun de la Sibiu. Elementul surpriză al ediției din acest an  este reprezentat de o proiecție realizată pe toate clădirile din Piața Mare, ce va lumina pe parcursul a 46 de zile.

Seara a fost deschisă de organizatorul evenimentului, Andrei Drăgan, care a spus că ediția din acest an stă sub semnul luminii. „A 10-a ediție a Târgului de Crăciun de la Sibiu, o ediție generoasă cu peste 80 de expozanți, o ediție care va sta sub semnul unui simbol existențial fundamental, lumina. Timp de 46 de zile, clădirile istorice din Piața Mare a Sibiului vor deveni vatră de lumină, aducând sau arătându-ne imaginea unei lumi mai bune, mai calde, așa cum ne dorim cu toții”, a spus Andrei Drăgan.

dji_0035

Câteva mii de sibieni s-au strâns în Piața Mare pentru a asista la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun de la Sibiu, iar înainte de aprinderea luminilor, au luat cuvântul viceprimarul Sibiului, Corina Bokor și angajatul social al ambasadei Austriei la București, Barbara Schoefnagel. „Dragi sibieni, în urmă cu 10 ani am deschis împreună cu primarul orașului de atunci, domnul Klaus Iohannis, Târgul de Crăciun de la Sibiu. Vă doresc acum și în anii care urmează multă bucurie și voie bună la Târgul de Crăciun de aici de la Sibiu. Sărbători fericite!”, a urat Doctor Honors Causa Barbara Schoefnagel, angajat social al ambasadei Austriei la București.

targ-craciun-19

Și viceprimarul Sibiului, Corina Bokor, a dorit să le transmită celor prezenți Sărbători Fericite. „Mă bucur să vă transmit din partea doamnei primar Astrid Fodor să aveți parte de sărbători fericite”, a spus Corina Bokor. După ce luminile s-au aprins, seara a continuat cu un concert al naistului Radu Nechifor și al prietenilor săi.

foto: Silvana Armat/Bogdan Brylynski targ-craciun-16 targ-craciun-15

targ-craciun-8

targ-craciun-14 targ-craciun-13 targ-craciun-17 targ-craciun-18 dji_0068 dji_0070 dji_0059

dji_0041 dji_0035 dji_0027 dji_0024 dji_0020 dji_0014 dji_0068 targ-craciun-7 targ-craciun-5 targ-craciun-2 targ-craciun-1

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, in fiecare zi de la 3 la 2 p.m. "e-manuela"oferă gratuit bilete necâștigătoare pentru "tombola" din 11 dec. a.c. "pitpalacilor stampilomani" la ghereta cu kkdele...
Raspunde

sibian@

Acum 6 ani

nici un comunist cu comentarii negative?? nu pot sa cred Bravo organizatorilor!!
Raspunde

heh

Acum 6 ani

arata destul de bine, cand o sa ninga o sa fie si mai si proiectiile pe cladiri fac toti banii ;)
Raspunde

bravo

Acum 6 ani

Cand ii certam pe cei de la Primarie, o facem pe larg....Acum e momentul sa-i felicitam pentru ca au organizat ceva frumos si inteligent! Felicitari TS pentru foto!
Raspunde

Gigi Nebunu'

Acum 6 ani

Arata mai frumos ca in bruxeles sau stockholm.BIne aia oricum nu mai sarbatoresc Craciunul ca s-or convertit la islam. Sa tragem cortina.Granita inchisa!
Raspunde

Zizou

Acum 6 ani

Sibiu = rahat cu apa rece
Raspunde

!

Acum 6 ani

Oltean !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus