Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Se pun în vânzare biletele pentru Concertul de Crăciun ”Johann Strauss Ensemble”

Se pun în vânzare biletele pentru Concertul de Crăciun ”Johann Strauss Ensemble”

”Johann Strauss Ensemble”, celebra orchestră vieneză condusă de Russel McGregor, totodată dirijor al Orchestrei Palatului Schönbrunn din Viena, va concerta la Sibiu în seara zilei de sâmbătă, 17 decembrie 2016.

Este pentru a zecea oară când orchestra vieneză susține un concert de Crăciun la Sibiu. ”Aș spune că Sibiul are propriul lui stil. De fiecare dată când am cântat aici am găsit un public foarte receptiv la concertele noastre și sperăm ca asta să nu se schimbe niciodată”, spune dirijorul McGregor.

Concertul Johann Strauss Ensemble este programat la Sala Thalia, de la ora 19:00 a zilei de 17 decembrie. Biletele sunt puse în vânzare începând cu ziua de 19 noiembrie și pot fi găsite la Agenția teatrală, de pe strada Nicolae Bălcescu. Prețul unui bilet este de 50, 70, 80 și 100 de lei, în funcție de locul ales în Sala Thalia. Pentru elevi, studenți și pensionari este acordată o reducere de 50%, în limita locurilor disponibile.

strauss-2015-7

Johann Strauss Ensemble sunt ultra-cunoscuți pentru repertoriul care acoperă vaste părți din operele compozitorilor romantici, baroci și așa mai departe. Iar numai cine nu a participat la un astfel de concert nu își poate închipui fiorul dulce-amețitor al momentelor în care Johann Strauss fiul este urmat, în timpul concertelor, de ”O, ce veste minunată!”.

Deoarece în fiecare an, biletele se epuizează cu cel puțin două săptămâni înainte de data concertului, evenimentul va fi transmis și în Piața Mare a Sibiului, unde va fi amplasat un ecran de mari dimensiuni.

Concertul de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble este un eveniment înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu. Concertul este un eveniment cofinanțat și de  Consiliul Județean Sibiu.

Partenerul principal și de tradiție al acestui concert este Fundația Con-A, evenimentul fiind recomandat de ziarul Turnul Sfatului.

Sponsori sunt Therme București, Zacaria Group, Clinic Ofta Total, dulciurile Feleacul, Tondach, BRD Groupe Societe Generale și Soma.

Parteneri sunt Magic FM, restaurantul Pardon, Plastic Pro, Print Atu, florăria Tulipa și hotelul Ibis.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus