Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Aeroportul din Târgu Mureș se modernizează. ”Noi oportunităţi de colaborare atât cu Wizz Air”

Aeroportul din Târgu Mureș se modernizează. ”Noi oportunităţi de colaborare atât cu Wizz Air”

Wizz Air a decis mutarea tuturor curselor de pe Aeroportul Internaţional ”Transilvania” Târgu Mureş pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj pentru două săptămâni din cauza stării pistei de aterizare/ decolare care are nevoie de reparaţii capitale, informează Mediafax.  Reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu Mureş au declarat că reparaţia capitală, care aduce după sine inaugurarea unei noi piste de aterizare/ decolare, va permite Aeroportului Internaţional Transilvania noi oportunităţi de colaborare atât cu Wizz Air, compania deja existentă pe aeroport, cât şi cu alte companii. „Compania Wizz Air a luat decizia de a muta toate cursele de pe Aeroportul Internaţional Transilvania Târgu-Mureş pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca, pentru o perioadă de două săptămâni. Decizia subliniază, încă o dată, nevoia imperativă a unei reparaţii capitale a pistei Aeroportului Internaţional Transilvania Tîrgu Mureş. În acest sens conducerea aeroportului împreună cu Consiliul Judeţean Mureş vor întreprinde toate demersurile necesare pentru a duce la îndeplinire acest obiectiv. Reparaţia capitală, care aduce după sine inaugurarea unei noi piste de aterizare/decolare va permite Aeroportului Internaţional Transilvania noi oportunităţi de colaborare atât cu Wizz Air, compania deja existentă pe aeroport, cât şi cu alte companii”, au spus sursele citate de mediafax.ro.  ”Suma lucrărilor se ridică la o valoare estimată prin documentaţie la 77 milioane de lei. Pentru noi, siguranţa pasagerilor rămâne prioritate zero, iar în acest scop reparaţia capitală este în interesul nu doar al aeroportului, dar în principal al pasagerilor”, au precizat reprezentanţii Aeroportului Târgu Mureş.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

ioji

Acum 6 ani

Pacat ca nu au mutat zborurile la Sibiu....
Raspunde

dancp

Acum 6 ani

numai sa nu ia din cursele din sibiu ungur la ungur trage
Raspunde

muresan

Acum 6 ani

De ce nu se spune nimic despre faptul ca prin masterplanul pt transport toate aeroporturile din Ardeal au aces la fonduri europene intre 2016-2022 numai aeroportului Transilvania, Tg. mures i se INTERZICE accesul la finanțare până după 2022 ? CJ Mures este obligat sa ia credit pt modernizare. Asta este politica pe care o duce guvernul Ciolos, influentat de lobbyul de la Cluj pentru a sabota aeroportul Mures, care are taxe mult mai mici decat aeroportul Cluj in care s-a investit mult si prost.
Raspunde

Gigi Nebunu'

Acum 6 ani

ala e faliment acolo.oricum sunt prea multe in aceiasi zona.
Raspunde

m

Acum 6 ani

@gigi nebunu La cum evolueaza lucrurile, o sa fie prea putine in aceeasi zona. Avand in vedere si marimea fiecaruia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus