Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

ACTUALIZARE Semnal: Cum cade un copac. Ram cu ram. Autorități, neam! Și totuși...

ACTUALIZARE Semnal: Cum cade un copac. Ram cu ram. Autorități, neam! Și totuși...

ACTUALIZARE 25 noiembrie, ora 10.50.

Copacul putrezit care amenința să cadă peste trecători a fost tăiat de către angajații primăriei, chiar a doua zi după apariția articolului pe www.turnulsfatului.ro. Poate a fost doar o coincidență.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Sibiu, Piața Cluj, sâmbătă, 12 noiembrie. O creangă groasă dintr-un copac putred cade direct pe trotuar. Din fericire, nimeni nu trecea pe acolo la ora 21.45, când s-a petrecut evenimentul.

Administratorul societății magazinului care se află exact lângă copac face miercuri, 16 noiembrie, o petiție Primăriei Sibiu, prin care solicită demersuri pentru înlăturarea pericolului. Copacul este evident că stă să pice la primul vânt mai puternic.

piata-cluj

În 23 noiembrie, după o săptămână de la petiție, încă nu s-a primit nici un răspuns, iar săptămâna următoare se anunță înrăutățirea vremii. ”Acum trei săptămâni a căzut o creangă mare din copac, am văzut și noi apoi pe înregistrarea video de pe camerele de supraveghere. Se putea întâmpla o tragedie, putea fi un trecător sau un angajat al nostru prins sub această creangă. Am făcut adresă la primărie, am înregistrat-o legal, am trimis fotografii și chiar imagini video. Ieri am trimis pe cineva să se intereseze de această problemă, pentru că după o săptămână pericolul este tot acolo. Ni s-a spus că nu e nimeni deocamdată disponibil. Dacă va pica cu totul și restul copacului, putrezit de atâta timp? Vine un vânt, poate omorî pe cineva. E nevoie de asta, ca să facem ceva? Nici nu știu dacă Primăria Sibiu e de vină, poate că s-a contractat o firmă pentru aceste lucrări și poate nu-și face treaba. Dar trebuia să primim un răspuns”, a declarat administratorul societății pentru Turnul Sfatului.

4e07c52d-d341-40d6-bd4e-61aa36e6795a

https://youtu.be/z4xwTn0E01c

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

KJF

Acum 5 ani

Ia d-le creanga si trage-i una in cap lui Fodor. Poate se trezeste si se apuca de treaba. Este incredibil cum va lasati batjocoriti de niste gunoaie umane. Pe deasupra le mai si platiti salariile prin impozitele voastre. Incredibil!
Raspunde

Ad

Acum 5 ani

"ram" nu e un cuvant existent in limba romana.... @KJF, poate e greu de crezut pentru tine, dar Fodor nu e responsabile pentru orice besina intelectuala ce iese din capul oamenilor ca tine. Vremea statului-mama a trecut ...dar ce sa-i faci, cand nu ai nimic destept de spus, incepi sa urli...si sa-i votezi pe altii care urla :)
Raspunde

klaus

Acum 5 ani

Dar cine? Nu cumva Fodor reprezinta municipalitatea? In calitae de primar? Nu terbuie sa vina ea sa taie copacul. Important e sa se miste lucrurile in primarie. Dupa cum vezi sesizarea este din 16.11.2016 si nici in ziua de azi nu a veniot cineva sa vada despre ce e vorba (din partea autoritatilor, bineinteles).
Raspunde

Teo

Acum 5 ani

In Primaria Sibiu, nu putem numi hotie, ca poate nu mai e,( mai ales de cand s-a pensionat Vasile Panzaru cu sotia) dar lipsa de profesionalism...cat cuprinde...
Raspunde

Cititoarea Sulfina

Acum 5 ani

Ya , ya !
Raspunde

rasu plansu

Acum 5 ani

Si daca stai sa te gandesti, Trans Agape e o firma foarte OK in Sibiu, aduce bani la bugetul local... Daca nici macar pentru ei nu mai misca nimeni din Primarie, e vai si jale. Iar peste drum de parculetul din Piata Cluj e o scoala, multi copii isi cumpara de la magazinul Trans Agape sucuri, sandwikhuri, etc. ... Nici de ei nu le pasa autoritatilor.... vai vai si iar vai de noi
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, nu cumva faceți parte din electoratul "elevat" ce-ati votat-o cu amândouă "manurile" pe toamna Hastrid, si-acum va "mieunati" ca niște pisicuti ce nu stiu pe ce lume se afla, si-si așteaptă "lapticu"?.... Treziți-va si încercați sa descifrați tâlcul reclamei "Daca găsești in alta parte mai ieftin, îți "plătim" de X ori "diferența"...Da' asta înainte de 11 dec. a.c.!
Raspunde

Sibian

Acum 5 ani

Si asta nu e singurul caz....Doamne fereste sa se intample ceva din cauza unui fenomen similar ca iar devenim "vedete nationale" ....ca la urs.
Raspunde

Fdeedwdaerxsrdsrgdeydsj

Acum 5 ani

Da blocati-o pe nebuna asta cu nenea"
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, poți sa intri in "fata" ca încă-i slobod..."decât " pentru tine!...Parol!
Raspunde

Fdeedwdaerxsrdsrgdeydsj

Acum 5 ani

Taci fa jegoasa! Da-te-nmortzi tai!! Infecto!
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, vezi cum ești...pai eu te "laud" si tu ma jignești!..Esti un...misogin Nerușinat!...Sunt cutremurata, nici nu stiu ce sa zic. Si, stii ce face femeia, cand nu mai știe ce sa spuna? Se dezbracă, ca sa poți tu s-o pupi in "koor"....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus