Miercuri,
21.10.2020
Parțial Noros
Acum
0°C

VIDEO Casele fără drum. ”Înțeleg, acolo e trotuar, dar trebuie să circul spre casă…”

24 Noiembrie 2016 16:17

VIDEO Casele fără drum. ”Înțeleg, acolo e trotuar, dar trebuie să circul spre casă…”

Din Șoseaua Alba Iulia, pe sensul de intrare în Sibiu, înainte de podul de cale ferată, sunt patru familii de sibieni care, ca să ajungă acasă, folosesc trotuarul. Iar apoi, un drum prin câmp. Metoda e folosită din 2008, când o firmă din zonă și-a îngrădit proprietatea, iar accesul lor a fost blocat. ”Din 2008 este situația asta. Acolo s-a făcut gard și nu am mai putut intra la casele noastre. De atunci am fost la viceprimari, că pe perioada aia la primar nu puteai intra, am fost la toată lumea și am tot depus sesizări. Pur și simplu nu mai știu ce să fac. Vin oameni cu cărucioare… Înțeleg, acolo e trotuar, dar trebuie să circul spre casă… Au zis că se face stradă atunci când se va face centura. S-a făcut și tot degeaba, că tot fără stradă am rămas”, spune un sibian care locuiește în zonă.

https://youtu.be/v6BzBDnvt5k

Rubrica ”De la cititori” prezintă mesajele sibienilor care apelează la Turnul Sfatului pentru semnalează unele probleme de țin de administrația locală.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

el

Acum 3 ani

felicitari pt noua rubrica
Raspunde

D

Acum 3 ani

Cum au primit autorizatie sa construiasca intre fabrica si calea ferata, fara nici un acces reglementat la proprietate/proprietati ?
Raspunde

ovidiu

Acum 3 ani

Stiu zona. Eram copil de clasa 1 si casele erau acolo, adica acum 27 ani. Terenul de acolo este construibil.
Raspunde

Sabin

Acum 3 ani

Știu cum au primit autorizație,sunt cazarme construite de C.F.R pentru a apară podul,pentru că pe vremuri un pod pe timp de razboi constituia un obiectiv important.Dar ce stau eu sa explic bagatorilor de seama
Raspunde

John

Acum 3 ani

"că pe perioada aia la primar nu puteai intra"..... Bine ma, tu chiar crezi ca un primar de municipiu trebuie sa se ocupe personal de astfel de banalitati?
Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 3 ani

Te iei si matale de om, stii cum e la tara, daca scroafa nu ramane bortoasa, mergi la primar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus