Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Cum s-a făcut deszăpezirea la Sibiu, în urma ninsorii de astăzi | foto video

Cum s-a făcut deszăpezirea la Sibiu, în urma ninsorii de astăzi | foto video

În urma ninsorii din această după-amiază SC Schuster & Co Ecologic a scos pe străzile din Sibiu opt utilaje, iar o a noua mașină a fost trimisă să curețe drumul spre Păltiniș. De partea cealaltă, autoritățile județene arată că toate drumurile sunt practicabile la această oră.
circulatie-iarna-strazi-12
”Firma care asigură serviciile de deszăpezire în municipiul Sibiu - SC Schuster & Co Ecologic - a mobilizat șoferii care vor ieși în teren cu utilaje în funcție de necesități. Un utilaj de deszăpezire a plecat deja spre stațiunea Păltiniș, încărcat cu antiderapant, iar opt utilaje au ieșit în teren în Sibiu”, au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu.
Cât privește Societatea de drumuri și poduri a Consiliului Judetan Sibiu, aceasta a intervenit cu autobasculante cu lamă și sărărițe pe drumurile județene unde s-au semnalat probleme, după cum urmează:
DJ 143 B Sura Mica - Mandra (de la firma Continental spre Ocna)
DJ 106 Sibiu - Paltinis (in zona Valari, unde vantul a viscolit o cantitate mare de zapada)
DJ 106 A Sibiu - Agnita (in Dealul Daii)
”În acest moment, utilajele SC Drumuri și Poduri sunt concentrate pe tronsoanele de drum județean Poiana-Jina, Sibiu-Cisnădie și Cisnădie-Cisnădioara”, arată reprezentanții CJ Sibiu.
Pentru informații și sesizări privind starea drumurilor județene puteți apela 24 de ore din 24 numărul comandamentului de iarnă: 0269 210 884/0269 210 095
circulatie-iarna-strazi-24 circulatie-iarna-strazi-22 circulatie-iarna-strazi-20 circulatie-iarna-strazi-18 circulatie-iarna-strazi-17 circulatie-iarna-strazi-14 circulatie-iarna-strazi-13 circulatie-iarna-strazi-11 circulatie-iarna-strazi-10 circulatie-iarna-strazi-8 circulatie-iarna-strazi-4

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Liviu

Acum 4 ani

Deci se poate !!! Mai greu e sa va mentineti la acest nivel...pana in martie :)
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 4 ani

Ca-n palma arată strada In centru, pe Bălcescu C-am curățat zăpada Cu freza...lui Basescu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus